Hansen1 Smutné.
Tak mrknu na fórum, a tady celkem nic. Zato na trestné je živo. Vidím, že Dave77 přitahuje, už se vás tam přesunulo poměrně dost, a dobrovolně 😀 Dave 👍
Fric Tak na to že říkal že tu se všema a vším končí tak má formu. 🤣🤣
Elmo to říká každý rok několikrát uz snad 10 roku 🫣😆
Do kupy samy gupy. 🤣🤣
Neda se nejak skryt cele vlakno pls?
Spaleny chlív je od hoven tak ať si tam ty hovna plácá. Jen by to chtělo VIP aby nebyla ostuda. Lezou sem i nezaregistrovaní.🫣 Je to tady od toho. Nemusí to tady nikdo číst a může to ignorovat.
Spaleny mam to schovane, lroste otevres vlakno a je tam cudlik na follow a nebo vyberes ignorovat.
Hansen1 no to jo....ale mne by vyhovovalo kdybych to vlakno vubec nevidel. S tim VIP mas recht 🤙
mrkev asi leda na desktopu...zkusim zitra. Kazdopadne diky za tip!
Spaleny Na telefonu to vyzkoušej potáhnout doleva.
Spaleny ber to jako zenové cvičení že prostě tam nepolezes i když víš že tam někdo něco napsal 🧘♂️
Mira těžké 🙂
Nicméně chlívek jsem veřejnosti schoval raději 🙈😅
Tam je sranda. Dave fakt jede bomby. Jinak je okurka a není co řešit.
Ales_36 ale zase je videt, ze jsme familia se vsim vsudy, bo toho schizofrenika tam sameho nenechame 🤭😆
tez mi to neda a aspon raz za den ho zajdu navstivit 😜
mrfederer Já se mu taky snažil poradit. Ať je více na vzduchu. Jak říháš familia😀. Jinak teď opravdu není moc co probírat.
Sem tam musíte nahodit udičku a čekat jestli se rybka chytne
A neni to spis volani o pomoc?
Dave dlouho dával Díky dynastii draků držející dominanci… Dle dosavadních dostupných dat dojebal diskuzi držkou doplněnou drzími drby dopodpořenými dosátými destiláty do držky. Dejve dojdi dle dosavadních dopsaných dovětků. Doba do datumu Davem dopsaným doporučuje devět doktorů, dobře deset. Dave… doprdele dej dokupy dosaženou deformaci. Dosáhni důvtipu Dobrou. 😉😁