Buky Je to video z FB a šlo to tady vždycky dát, nevím kde je chyba ale dá se to zhlídnout na FB
Taky to tam není....
Spark Tak tady 😶
Extraliga bude řešit změny. Taky jsem pro aby se to vrátilo jak to bylo....
Hansen1 Určitě 10 . Nejlépe jak kdysi 8 .
Hansen1 Co se mě týče byl bych pro uzavření extraligy (alespoň částečném) s tím, že kluby by musely splňovat dané podmínky:
Nejlépe skončit do 4 místa kde v PO začínáš doma, samozřejmě ale ten 5 a 6 měli minivýhodu nehrát předkolo, spočnout, doléčit a potrénovat. A ti zbývajíci 4 aby se nenudili tak hrát o udržení v ELH, baráž 2 týmy.
Hansen1 Poslední dolů automaticky předposlední baráž .
Elmo souhlasím👍
Elmo V první lize není žádný tým, který by se byl schopen v extralize udržet dlouhodobě. Proto přímý sestup ne. Mě by vyhovovalo snížení extraligy na 14 týmů. 8 týmů do PO, zbytek tj. 6 týmů o záchranu se započtením výsledků. Poslední sestup. Přechod k takovému týmu by musel být postupný. Slibuji si více vyrovnaných zápasů vyšší kvality, konec podezřelých výsledků na konci základní části. Pravidelný zápasový rytmus. Zvýšení úrovně první ligy.
Elmo Nejhorší je že z 1 ligy nikdo nechce protože nejsou sponzoři a stadiony, navíc licenci můžeš prodat až po roce tuším. V první lize není motivace, jen si zahrát baráž a vyprodat možná stadion na pár zápasů🤨
Zkojek snížení týmů nikdy neprojde!
Hansen1 Vsetín a Poruba by momentálně chtěli .
dave77 Já to ani netvrdím, jen prezentuji svoji vizi.
Jen se zeptám.... je to tady ještě o Třineckém hokeji???? 😳
Elmo Poruba??? A kde by hrála? A kdo by je sponzoroval? Snad by nehráli zápasy u Vítek?
Hansen1 Arena v Porubě splňuje požadavky ELH narozdíl například od Litvínova atd. Už teď mají kvalitní sponzory a velice schopné vedení. Navíc rodilí porubaci většinou nesnesou Vítka a na katastru Poruby je více než dost potenciálnich sponzorů .
https://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-kvetoslav-simek/427506/piskot-na-trinecke-trenery-pravda-lezi-na-lede-ocelarum-chybi-stava.html Isport koukám má zase o čem psát.
Avenged15 No nejsme zvyklí tohle číst... ale si myslím že si budeme muset zvyknout. Co čtu na různých forech tak na nás vždy ukazovali na manšaft který je hodně bohatý a může si dovolit drahé nákupy ale tohle skončilo a myslím že toto budeme čist ještě dlouho. Budeme se muse podívat i z druhé strany tedy zespoda na pohár..... KUA rád se budu mýlit a přiznám omyl 😶
Elmo Nevěřím tomu že by se to stalo realitou... Vem si že i Slavia klekla v Praze se sponzory a to je 3x větší město než Ostrava. Sponzory Poruba má ale max na hráče v 1 lize a s těmi nemůže do ELH že?
Hansen1 Slavia padla na tunely a velice pochybné účetnictví. S tím týmem co momentálně má je finančně na úrovni Kladna a to je o soutěž níž a to se nebavím o finanční situaci v Ove a Kladně . A kvalita stadionu v Porubě je taky na kvalitní úrovni .
Hansen1 https://ostrava.rozhlas.cz/hokejiste-ostravske-poruby-se-chteji-pokusit-o-postup-do-extraligy-8913462
Elmo A myslíš že má na to kádr aby hráli v ELH? Kladno, ČB, stím co má nemá co dělat v ELH. Tak stejně Vsetín. Ale to je jen můj názor...