Hansen1 Nevšímej si ho, chce jen pozornost. 🙂 Dostal druhou šanci na Novým Foru a naložil sní takhle.
Avenged15 Včera jsem byl na pěkném filmu. Někdo by mu měl takového pána zavolat.... 😉
Mira Doufal jsem v to. Jednu dobu Dave vypadal jak by vyšel z léčebny a pak se to s ním zase zvrhlo. Asi mu došly prachy na farmaka a tak jeho nemoc eskalovala do dnešní podoby. Pozoroval jsem to hlavně době přestupů. No, o zabanovaných jen v dobrém. Pojďme si užít finále 😎
Ferneter To co tam nyní předvádí už hraničí s vážnějším psychickým problémem.
Ales_36 Asi tuším kdo to je v reálu. Jednou za čas na zimaku ale chytrý jak rádio . Všechny poučuje a všichni jsou chuje.
Elmo Zapškly trouba, který hokeji rozumí jak koza bobku
Měl přijít dneska na kvíz. Byl bych zvědavý kolik by toho věděl 😁
kua, uz je na trestny, tak se venujte necemu smysluplnemu.
mrkev To už jsou jen dozvuky 🙂 zitra doufám s Jeřabem
Strato btw chlivek si muzete ignorovat
Nevíte kdy půjdou lístky do prodeje na pátek?
tripex jo
tripex Zítra v 9:00
kdyby někdo prodaval listky tak dejte vědět díky🙂
bylo to ihned vyprodáne na ofiko strankách
To byla komedie ten prodej, poučen z předchozích prodejů jsem si koupil "kredit" který tam teď mám na dvě věci (doufám že to půjde využít pro koupi permice...) a tentokrát se mi povedlo několikrát chytit lístek, stačilo potvrdit zaplacení a 💩💩💩 no nic syn bude nasraný že to neuvidí živě.
dablazek Nevěš hlavu, kredit se ti zohlední při koupi nové permice a když budeš trpělivý a budeš to sledovat, určitě se ještě další lístky objeví jak se budou uvolňovat permice. Blbé je, že na to budou čekat houfy zájemců, zejména na kšeft.
dablazek je to masakr, já chytl na 3. finále jeden lístek hned a druhý až po hodině refreshování apky kdy asi někomu propadla rezervace nebo uvolnil permici.
desdel Zkojek Na třetí jsem chytl hned. Teď jsem na to klikal hodinu a už se na to můžu vysrat. Taky musím pracovat...
dablazek já můžu uvolnit permici na stání, jelikož jsem nedostal volno