APW Druhé kolo doma se Spartou a třetí v Liberci. Náročný start sezóny.
MaN tak si asi i sám odpovím, podle toho oficiálního videa CHL bychom se neměli potkat s PCE a VIT v základních skupinách
MaN My se s ceskymi kluby nepotkame (ani s temi co jsou v kosi B), ale jde to udelat tak ze se nepotkaji finske tymy, kdyz jsou tam 4? Bude sranda sledovat to losovani, protoze jim bude muset radit "specialni program" aby to vubec vyslo spravne.
Jdu to studovat 😉
Hmm tak do B zdražení o 1450 Kč :/
Sice beru na benefit , zdražení jsem čekal ale s tím se posrali
Elmo já jsem počítal že to zvednou tak o litr.
Vítky nezdražují vůbec jen tak pro informaci,aby mě tu zase někdo neosočil že jim fandím....
dave77 woe, Ty mas jenom kecy o vitkach. Pred kazdou sezenou chvalis jak posilujou atd. Jenom z Tvych postu bych mel pocit ze v kazde sezone konci pred nama.
dablazek Už tak jsme jedni z nejdražších v lize . A chtělo by to za ty prachy hlavně zlepšit marketing . Tím jsme na úrovni druhé ligy .
Tak to jsem pak zvědavý na ceny jednorázových vstupenek na zápas ...a čekám v ZČ navštěvy okolo 3200 diváků
Elmo Souhlas. Ty ceny u nás už jsou dost šílené 🙂 Asi jim je to dost jedno, když většina permic je na Benefit.
Ve vcerejsich Bobach k tyci s Vencou byla pekna pikoska. Dostal nabidku ze svazu trenovat repre na OH misto Pesana, prijal to, ale pod podminkou, ze si veme i asistenty. Svaz to neprijal, ze chteli vymenit jenom hlavniho kouce.
mrkev všechno je politika... nikdo nechce přijít o lukrativní pozice a ve většině případu ruka ruku meje. Nedivím se že to nevzal, kdo by šel trénovat něco kam si nemůžzeš vzít ani svůj team a výsledný neúspěch ještě hodí na tebe.
To zdražení je dost velké, do Áčka oproti loňsku o 2 tisíce se mi zdá taky dost.
Jinak ty ceny jsou včetně play off?
Strato Jo i s play off.
Když tu vidím ty bomby k tyči s Vencou. Jdete někdo na toho Vencu do třinecké knihovny příští pátek? Má tam být ještě Handzuš. Vlezne 370kc.
dablazek Nepotřebuju vidět člověka který odešel kvůli svým ideálům a za rok je úplně popřel . Ať si tam vezme pardubické teleblbís.
Budeme na Tatranském poháru.
APW Hraje se 19-20 srpna.