dablazek standa66 takže podle poslední INFO od TM lze kredit uplatnit pouze na pokladně.
dablazek Co taky čekat, když je teprve 21. století :-)
dablazek takže kredit je vlastně každému k hovnu když není z trince a musel by si tam zajet na pokladnu, fakt jsme na urovni 19 stoleti
Mira nenašel to nikdo, ani paní co ma na starosti listky netušila kde to je, to je goool
Dnes se dozvíme soupeře v CHL 👀
Takže jestli to správně chápu tak máme Doma Mnichov, Rapperswill-Jona, Aalborg, VENKU Ilves, Pelicans, Stavanger
dablazek Přesně tak.
Dobrý los.
Bude zajímavá konfrontace s Vitkami a koneckonců i s PCE
jako je to fakt zajímavej systém 😃 Ilves máš všechny české týmy, bude to zajímavé srovnání
desdel mně se to líbí. Bude zajímavé jak si někteří naplánují zápasy. Třeba Mnichov a Rapperswill jestli si udělají trip OVA Tři :-)
dablazek tak pro nás by bylo taky zajímavé spojit to Finsko jedním výjezdem
https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-basketbal/432051/basketbalovi-ocelari-chteji-hnusny-pohar-fanouskum-napisi-omluvenky.html
Sancho90 ale ta trofej je fakt humus 😂
desdel To je😂
APW Celkem radikální změny. Koukám.
APW Zajímavé změny, určitě si od toho slibujou víc gólů a přitom mi to nepříjde jako velký zásah do hry. Libí se mi to.
APW Slušný nesmysl
APW jsem konzerva, moc se mi to nezamlouvá
V bodě jedna chapu, že trestáš někoho za faul takže by si to měl odsedět a ne jít třeba za 10s zpátky do hry ale v bodě 3 to zase absolutně popíráš. 😃