APW nechapu jak s tim mel souviset Dano. Typologicky jini hraci. Po konci Hrni a Marcinka by mel byt Stranas no brainer.
mrkev Oba vyhráli krále střelců z 1. lajny? 🙂
Tohle je jen moje spekulace. Daňo už měl být jednou nohou ve Švédsku. Pokud zůstává, logicky je o jeden volný flek méně.
A s tím Marcim a Hrňou to je doufám vtip 😁
APW no myslel sem platove... Dano vyhral krale strelcu protoze hral hlavne s Hudackem a Nestym v lajne. V prvni to moc strelec nebyl. A to ze to vyhral byla vicemene nahoda..
APW jinak kdyz zkoncil hrna a aron, tak se uvollnily dve mista. Misto nich Stranas a nafukovaci panna a furt na tom budem lip :-P
dave77 Špaček je z Pardubic, pokud se nepletu, navíc mu skončil Chlapík, za kterým původně do Švajcu šel, to mi dává docela smysl
hroudek jak sem psal Špačka hodně chce Sparta,podle mě Pardubice jdou po Stránském,snad se pletu.
HC Motor Česko Budějovice se mění na BANES MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE 🤣🤣🤣 No fuj twl
Dle dnešního infa bylo zatím prodáno přes 1200 permic na novou sezónu.
Ales_36 odkud info? Co jsem slyšel tak hodně lidí kupuje tu 3letou. Prý se spekuluje, že se zvedne DPH ze vstupenek...
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej/432562/hudacek-pod-palbou-obri-kritika-za-podporu-bratra-ktery-bavi-v-khl.html
Sancho90 Mimochodem už to z TW smazal.
Sancho90 Tahle aféra mi přijde totálně debilní. Prostě dál jenom bráchu na Twitter. Média se můžou posrat protože jde o Třinec .
APW Ja vím že to smazal mě vadí že nadavaji na Třinec
APW Třeba mu zůstalo aspoň trochu sebereflexe ikdyz pochybuju, beztak mu to nařídil klub. Ostuda je.
Elmo Třinec je každému v tomhle případě u prdele. Kdyby hrál kdekoli jinde, tak by se to taky řešilo. Mě akorát fascinuje, že ten borec má chuť provokovat a nasirat kohokoli kdykoli a kdekoli.
Xicht91 Tak hlavně že nikomu nevadil Werek když přišel z KHL z týmu který hraje v Moskvě.
Elmo Souhlas a Werek přemýšlí o návratu do khl ale tohle se neřeší
Tak kdyby to Hudy jenom sdílel, tak snad ok, ale ten přiblblý komentář o zábavě pro lidi už byl přes čáru. Sice hokejisté nejsou žádní myslitelé, ale na druhou stranu ukázal to, co většina Slováků - proruské cítění.
El_Draque Tak on se k tomu tématu Slováků v KHL vyjadřoval i minulý týden, takže ten tweet byl jen vyústěním nějakého postoje 🙂 Proto ta reakce.
https://www.hokej.cz/werekova-priorita-po-stribru-s-hradcem-premysli-o-khl/5074441
Sancho90 A další věc , nějak nám utichla aféra dopujícího HK. Je třeba vytáhnout nějakou sebemenší pokus o špínu na Třinec .
Elmo Přesně tak