- Upraveno
NHL
Jo no, bohužel to nejde přidat ale co ti kkluci umí to je nááádhera. To si fakt v tom Bostonu sedlo letos! Drtí to parádně, snad se podaří dotáhnout to až k výhře ve SC
Letos hodne zajimavy trade deadline.....boston bych rekl posilil az neskutecne....zrejme to myslinsntim utokem na stanley cup vazne. Zvedavy jsem i na NJ....ale tam to tipuju na semifinale konference max
Na naší sérii s PCE se často četlo "rozhodčí v NHL..."
Drobné háčky a sekery jsou přitom součástí plánů kouče Paula Maurice. Po faulu Gustava Forslinga z 19. minuty si Pastrňák mohl hlavu ukroutit, když se mu na bradě objevil krvavý šrám. Vztekle odjížděl z ledu i po hektickém střídání v úvodním střetu, který ještě Boston výsledkově zvládnul (3:1). Ve čtvrtek nicméně slavili hosté. Na slunný poloostrov vezou nadějný stav 1:1 na zápasy.
Pastrňák neskutečný gól. Na Hudáčka s otočkou navíc. Wow, just wow!
Celkově šílený zápas. Přelévalo se to jako na přesýpacích hodinách. Ve chvíli jsem si říkal, že je má Boston na lopatkách po tom gólů v oslabení a lup - otočka pro Panthers. Doufám, že Bruins tento zápas nebude mrzet...
Boston
Díval jsem se. Boston byl neuvěřitelně roztřesený. V útoku i v obraně. Občas nebyli schopní si dát ani jednoduchou přihrávku na pár metrů. Říkal jsem si, že toto neskončí dobře. Přesto jim nechybělo moc, aby vyhráli v 60 minutách. Byl to neuvěřitelný kontrast oproti některým zápasům Z.Č., kde hráli jako na PlayStationu.
Tak Boston fakt out twl Docela šok. Ale když jsem se díval na ty góly…. proste neměli Kacetla v bráně no.
Škoda no. Přál jsem jim to.
A u nás chtěli pro Hudáčka skoro trest smrti. Jsem zvědavý, jestli Trouba, který za zákrok v zápase nijak potrestán nebyl, dostane dodatečně trest od NHL.
Pavelski 4 goly v zapase a stejne to bylo malo....dobry ulet.