Mira Nejde to přehrát jako mě nedávno... Musel jsem to najít na YT

Jo no, bohužel to nejde přidat 🙁 ale co ti kkluci umí to je nááádhera. To si fakt v tom Bostonu sedlo letos! Drtí to parádně, snad se podaří dotáhnout to až k výhře ve SC

Mira To máš pravdu, neskutečná souhra. Tam si spravím chuť z extraligy. 🙂

Mira Teďka udělali dobré trady, to ještě nehraje Hall, mají 3 silné pětky 💪

Mira Myslel jsi tuhle akci v čase 4:50..... Paráda 👍

Letos hodne zajimavy trade deadline.....boston bych rekl posilil az neskutecne....zrejme to myslinsntim utokem na stanley cup vazne. Zvedavy jsem i na NJ....ale tam to tipuju na semifinale konference max

Spaleny Letos Boston..... musí být s touhle hrou. 🤔

o měsíc později

Včera Zacha dva goly a dnes Pasta hattrick. Už musí být z těch čechů na větvi...... 🙂💪

o 10 dní později

Na naší sérii s PCE se často četlo "rozhodčí v NHL..."

Drobné háčky a sekery jsou přitom součástí plánů kouče Paula Maurice. Po faulu Gustava Forslinga z 19. minuty si Pastrňák mohl hlavu ukroutit, když se mu na bradě objevil krvavý šrám. Vztekle odjížděl z ledu i po hektickém střídání v úvodním střetu, který ještě Boston výsledkově zvládnul (3:1). Ve čtvrtek nicméně slavili hosté. Na slunný poloostrov vezou nadějný stav 1:1 na zápasy.

https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-nhl/430405/policista-gudas-depta-hvezdy-bostonu-prekvapila-ho-cestina-pasta-bez-chuti.html

o 6 dní později

Pastrňák neskutečný gól. Na Hudáčka s otočkou navíc. Wow, just wow!

Celkově šílený zápas. Přelévalo se to jako na přesýpacích hodinách. Ve chvíli jsem si říkal, že je má Boston na lopatkách po tom gólů v oslabení a lup - otočka pro Panthers. Doufám, že Bruins tento zápas nebude mrzet...

Díval jsem se. Boston byl neuvěřitelně roztřesený. V útoku i v obraně. Občas nebyli schopní si dát ani jednoduchou přihrávku na pár metrů. Říkal jsem si, že toto neskončí dobře. Přesto jim nechybělo moc, aby vyhráli v 60 minutách. Byl to neuvěřitelný kontrast oproti některým zápasům Z.Č., kde hráli jako na PlayStationu.

Tak Boston fakt out twl 🙈 Docela šok. Ale když jsem se díval na ty góly…. proste neměli Kacetla v bráně no.
        Škoda no. Přál jsem jim to.

https://www.sport.cz/clanek/hokej-nhl-rana-do-hlavy-prosla-bez-trestu-mame-se-divat-jak-hrac-umira-na-lede-v-televiznim-prenosu-rozcilil-se-agent-4166253?utm_campaign=abtest219_novinky_na_pozici_1_varD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

A u nás chtěli pro Hudáčka skoro trest smrti. Jsem zvědavý, jestli Trouba, který za zákrok v zápase nijak potrestán nebyl, dostane dodatečně trest od NHL.

Pavelski 4 goly v zapase a stejne to bylo malo....dobry ulet.

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀