footi ted jsem dokoukal... supr hokej.... ale oilers budou muset zlepsit produktivitu, jestli budou chtit uspet. Varili je tam dost... hlavne v prodlouzeni. Kdyby prohrali, asi by to z hlavy nedostali - treba prvni Bennetuv gol byl vylozene hranicni.
Ale libi se mi i jak hraje florida... takovy ten paradni buzeratnsky hokej povolit-pritahnout. V te treti tretine meli oilers problem se deset minut dostat s pukem za cervenou... ale nakonec srovnali a po noskove kiksu i vyhrali. Kdyby to udelal nejaky mlady kluk... pochopim.. .ale zrovna on uz by tkaove chyby delat nemel. Kdovi jestli si jeste zahraje.
Jinak co me dost zaujalo jsou informace ukazovane na kostce v arene behem zapasu - nonstop clovek muze videt aktualni pocet strel, uspesnost golmanu a vyhrana buly. To se mi hrozne libi a meli bychom si z toho vzit priklad. Rovnat se spartou v tom jakou dela show a jake ma predstavovacky posil je nesmysl...nejsme v o2 arene a nemame x desitek lidi v oddeleni marketingu. Ale tohle je zrovna oblast ve ktere bychom meli udavat trendy... mit v arene absolutni hokejove prostredi. Libi se mi taky zabery na kostce na stridacky v prerusenich na jednotlive hrace s informacema o statisitkach daneho hrace v zapase...