Cheban Spaleny Ani mi nemluv. Nechápu angažování Hyskýho.No náměstí trenér a každej z něj uchcával. Teda aspoň tisk.Ale dyť on trénoval Karvinou,mančaft ze spodku tabulky.To mi hlava nebere.
Folwy49 Cheban Dokud trénoval Karvinou, tak s ní hrál o poháry. Postavil mančaft, který později vyhrál MOL cup.
Elmo Folwy49 Ten tým v Karviné postavila Slavie. Karviná jim dělala dě. ku. 70% lidi tady v Karviné ten klub nesnáší. Je to mafie kolem primátora Wolfa.
Elmo Cheban Karviné ne Karviný. Jinak mas naprostou pravdu. Prvně korupcí zachránil ligu tomu umělému klubu a pak zalezl do prdele Tvrdíkovi.
Spaleny Na druhou stranu.... se Hysky tvaril jako perspektivni trener.....a asi moc na vyber taky nebylo. Skoda, no...3:0 je ranec.....a to bych jeste rekl milostivy. Jinak.kedtli teda Hyskeho udelal Wolf....tak to by si mohl s Sadkem taky sednout a rozumet si, ne? 🙃
Palmis23 Třineček 5 zápas a 4 remka😬 už by to chtělo nějakou výhru. Neví někdo, kdo to sleduje, co je s Charlesem? Letos neodehrál skoro nic a dneska nebyl ani na lavičce... počítá se s ním ještě vůbec?
APW Mira Chci agenta, co má Kováč. Borec vždycky, když ho výhodí, tak pak nastoupí do lepšího klubu 🙂
APW Mira Ok. Ale borec měl dobrou jednu půlku sezóny a žije z to ho dodnes. Už je to ofiko, jsem zvědavý.