Dneska za juniory chytal Denis Heczko . Loni v širším kádru repre U17. Jen tak dál Petrovko s ocelářskou cestou . Dle mě nastavil výchovu mládeže hodně dobře.

o měsíc později

Junci výborně, první zápas porazili kometu 3:0.

Tak repre U16 červeni na turnaji bez porážky. Za oceláře v bráně Javorek v obraně Byrtus v útoku Hrček Řípa a Weiss . Honzo díky že tak zvedáš mládež . Nejvíc jsem zvědavý z této sestavy na Byrtuse . Chlapci ať se daří .

Junci smetli Jihlavu 6:1. Krásná práce .

desdel Až se divím po těch všech odchodech . Začátek mají luxusní .

Elmo Včera to byla především slušná divočina na ledě. 12:14 na vyloučené + TS a 5+DKÚ. To SF z loňska, kdy jsme Jihlavu vyřadili v 7. zápase, nezůstalo zapomenuto 😁

• Elmo na toto odpověděli.

Junci opět výhra navíc Bartoš hattrick . Jen tak dál chlapci

Ta junka letos vali jak cyp.

• Elmo na toto odpověděli.

Simon Krásná práce a to minulé a budoucí opory odešly . Hlapci mají budoucnost . Peterkovi a všem klobouk dolů jak to zvedli

o 2 měsíce později

Mladý Siki válí za junky . Pár zápasů v lize s dobrým icetimem by měl dostat. Třeba si takový talent vypiplat .

o měsíc později

Jinak mladý Švanci mám pocit bratr našeho třetího gólmana 5 gólů v ELD . Moje klasická hlaška a rostou.

o 8 dní později

Gratulace Kubovi Milotovi k prvnímu čistému kontu za Cape Breton

o 5 dní později
        o 22 dní později

Gratulace

o měsíc později

Mladí dělají radost . Nejlepší v áčku, další farma , dorostenci v juniorce , v dorostu devítka a šlape to .

A to nepočítám mladé v cizině to dáme do kupy další .😉 Petrovko díky za to co děláš .

Za 20tku Patrik Volas a Miro Holinka

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀