Dneska za juniory chytal Denis Heczko . Loni v širším kádru repre U17. Jen tak dál Petrovko s ocelářskou cestou . Dle mě nastavil výchovu mládeže hodně dobře.
Junci výborně, první zápas porazili kometu 3:0.
Tak repre U16 červeni na turnaji bez porážky. Za oceláře v bráně Javorek v obraně Byrtus v útoku Hrček Řípa a Weiss . Honzo díky že tak zvedáš mládež . Nejvíc jsem zvědavý z této sestavy na Byrtuse . Chlapci ať se daří .
Junci smetli Jihlavu 6:1. Krásná práce .
Elmo zatím jedou dobře 👍
Elmo Včera to byla především slušná divočina na ledě. 12:14 na vyloučené + TS a 5+DKÚ. To SF z loňska, kdy jsme Jihlavu vyřadili v 7. zápase, nezůstalo zapomenuto 😁
desdel Až se divím po těch všech odchodech . Začátek mají luxusní .
APW Pěkně to zhodnotil René Mucha 😁😁 . https://www.hcdukla.cz/zapas.asp?id=8389
Junci opět výhra navíc Bartoš hattrick . Jen tak dál chlapci
Ta junka letos vali jak cyp.
Simon Krásná práce a to minulé a budoucí opory odešly . Hlapci mají budoucnost . Peterkovi a všem klobouk dolů jak to zvedli
Mladý Siki válí za junky . Pár zápasů v lize s dobrým icetimem by měl dostat. Třeba si takový talent vypiplat .
Jinak mladý Švanci mám pocit bratr našeho třetího gólmana 5 gólů v ELD . Moje klasická hlaška a rostou.
Gratulace Kubovi Milotovi k prvnímu čistému kontu za Cape Breton
Gratulace
Mladí dělají radost . Nejlepší v áčku, další farma , dorostenci v juniorce , v dorostu devítka a šlape to .
A to nepočítám mladé v cizině to dáme do kupy další .😉 Petrovko díky za to co děláš .
Za 20tku Patrik Volas a Miro Holinka