Pokud by byl zájem tak bychom mohli zorganizovat nějaký pokec u piva. Ideálně někdy před PO ještě počátkem března.

Máte zájem zůčastnit se srazu hcofans fora?

This poll has ended.

Hlasujte. Je to jen takový nápad, ale říkám si, že znát se osobně by mohlo i dost zlepšit kulturu diskuze online 😃

Mira kdysi dávno jsem takové setkání zorganizoval. Bylo to ještě v rámci fóra na hcwerk.cz a bylo to hodně rozpačité. Ale doba se změnila a třeba se to povede. Kdyby mi sloužilo zdraví, určitě bych přišel. Ať se vám daří.

• Mira na toto odpověděli.

Mira hlasoval jsem ano, nemam problem se s fandy setkat osobne a vezt smysluplnou debatu, problem vidim asi v terminu, bude tezke najit idealni cas. A pivo nepiju, ale to asi nevadi, kdyz si dam jen matonku 😎

No, sešlo se nás asi patnáct. Což je i docela dost vzhledem k faktu, že přístup na internet nebyl tak snadný jako dnes. Tehdy ještě nebylo troleni na netu tak běžným jevem, ale už bylo na vzestupu a cílem setkání mělo být i řešení, jak tomu účinně zabránit. Trolové samozřejmě nepřišli. Už tehdy jsem dospěl k závěru, že bez porušení jistých demokratických zásad je obrana marná. Protože anonymita na síti jim dává křídla, žádný red bull. Já jsem tehdy vyhrál celostátní tipovačku na hokej.cz. Vyhrál jsem hezkého skútra a součástí programu měla být i projížďka pro zájemce. Ale část zúčastněných si myslela, že bude 🍺 zdarma, což nebylo a o skútr ani o 🏒 moc zájem neměli. Takže jsme tam zůstali asi čtyři a užili si pár příjemných chvil s pivem a grilovaným kolenem. Ale v zásadě jsme nic nepořešili. Od té doby jsem trochu skeptický. A pak skončil i hcwerk pod náporem skupinky kolem Franze. Ale to už je jiná historie. Třeba se fakt doba změnila a třeba se vám to podaří, ale na základě osobních zkušeností si dovolím zůstat skeptikem. Sorry za tak dlouhý referát.😉

Jo a vím, že to tu Franz čte, takže jsem se před ním odhalil, aspoň před ním určitě 😁

Odpovědět…

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀