Jsme lepsi, za co se schovavat. Spartani ke konci akorat pritvrdili. Dobrych 0:0, sance jsme na gol meli.
Pojdme do nich
Sparta priposrana Dana se furt drzi karma Uz od ctvrtfinale mne sere Cinel, je malo primocary. snad bude sparta hrat furt stejne a nam tam neco spadne.
mrkev činel mě taky smoli, nevystřelí, strašně jak by se bál
mrkev Činel není zdravotně 100%, nemůže a ani nepůjde do soubojů naplno, bude se řešit po sezóně.
Horší určitě nejsme, krom prvních pěti minut.. a Kovářovi to vypaduje.. a líbilo se mi jak Nedomlel tam zbulal toho Pepíka, co sundal čepku Draveckemu 😃
STRUM Nedovi stacila jedna ruka na Miklise😂😂👍
Kajl jasne. mne sere ze dava dlouhy prihravky pres utocny pasmo, ktery casto nekdo zachyti. Vsim sem si toho xkrat uz s Motorem. Je to moc pomaly. Vic a rychleji to cpat na branu by stacilo.
Na druhou stranu to Cinel Kundrcovi nasteloval do prazdne, stacilo zasunout.
Tak zatim dobre, drzime tempo, sance na obou stranach. Tak snad to vydrzi, nasi slovaci dobre provokujou, Forman uz je startnuty, tak doufam, ze bouchne a nekdo z nasich ho umravni 😛
Simon to bylo skvělé 😁
Cinel je druhy nejproduktivnejsi hrac ocelaru v play off
Růžička neviditelný, gól jde za ním...
Mazanec zase uplne mimo osu brany... Tohle se mu stava casto
Nevadi, tim sparta skoncila 🙂
Bez golu se vyhrat stejne neda, takze pojdme do nich!
O o ocelari
Ten Polášek s Adámkem je sebevražda 😭😁
Avenged15 no...a ten ruza na cervene...to bylo taky neco
Mazi mohl chytit, ale propadl Růža tím ležérním přístupem
Teď už tečeme. Nestíháme. A faulujeme.
Hlava mi nebere, co se stalo s #27 .. ze dne na den hokej hrat nezapomenes, ne?
DrakSmak hraje furt stejne, nestalo se vubec nic
DrakSmak v základní části máš více času na hru, a nehlidali ho jako teď. Teď ho úplně vymazali. A on hlavně byl vidět v presilovkach, které teď nehrajeme. Ve hře 5na5 byl celou sezónu marný.
Myslite ze tuhle serii budem hrat presilovku driv nez ve tretim zapase? 🙂
Spaleny Myslím že už dneska ji budou hrát