první útočná lajna má nejvyšší hokojový průměr let na světě u profesionálů😃To se fakt nedá....
Dynamu dneska chybí tak 6 útočníků a návrat Houdka nevěstí nic dobrého... hlavně ať se neopakuje loňský rok a poslední zápas v ZČ s Dupkama
Já zkusil na Tipáč Třinec a Vítkovice výhry, když to výjde tak bude pěkný nedělní večer
Hudy zkušeně.
Noo, po 1 třetině mohlo být hotovo, hlavně nezačít bránit...
Dobrá, velmi dobrá první třetina.
Dnešní výkon zatím super. Aktivní napadání, důraz, hezky se na to dívá
hmm třetina ze které se určitě dalo vytěžit víc, hlavně nepolevit
Zatim perfektni,jen chybi goly. Snad nepolevime a pridame.👍
Když Hudy přebíral přihrávku a jel přímo naproti mě, tak jsem říkal už se veze... 🏒🥅
Kaca pěkně vyčapal Červajze... 👏
Kuraaaa👍
Anooo Kura.. 🙃
Takze identicky jak posledne doma. 1:20 Ruzova lajna tragicka presilovka, pak tam jede tahle lajna na 35 vterin a gol. Motak pico uz!
polda ruza dnes hraje dobre
Sudi zkusene 🙂
Na pardubickem foru se poserou 😃 breci tam uz pul hodiny jak nas tlaci sudi....
Spaleny Jako muze se nekdo smat,ale rikam to same,Ruza dneska hraje “zatim” dobre.
Spaleny další co se díval na jiný zápas
Kacetl playoff forma
Máme tu Třinecký play off mod, rovina nakloněna pro Třinec, ať jdou do prdele, fakt fair play na bodů nula, La Mafia Familia
Spaleny jen ať brečí... oni můžou všechno😂 že tam dementi Lichtag, Herčík a Bambus celý zápas provokujou, faulujou a padají jak zralé hrušky samozřejmě nevidí
27 a presilovka to už fakt nikdo nechce
Palmis23 Přesně. Záměrně tam chodí do Kácy a ještě budou brečet. Teď jen aby psychopat Houdek neměl nějaký blikanec.