Vožuch nejlepší hráč na hřišti. Daňo nic neudělal kua.
Standis zlomí se to 100% , ale to už může mít první trojka třeba 20 bodový náskok, a spoléhat na to že zas z předkola to dotahneme vysoko nejde. A každého opravdového fanouška ty výkony teď vytáčeji do Běla.
Gumitek Každý rok je to stejné.... nevím proč tady píšete takové hlouposti furt dokola.... nedokážete se poučit z drřívějších sezon? Jste jak kolovrátek, 4 roky zpět tady čtu ty vaše blbosti a jak to dopadlo? TITULEM. To mě tady točí..... Musíte furt někoho prznit. A nakonec je vše v pořádku. HNUS
A co třinecké srdce měj půjdeme na hokej potom na pivo fandíme věrní
Elmo trinecka srdce pláčou když vidí tu mizerii. Komu to není jedno jak hrajou tak tu mamře, ale srdce bude vždy bít pro Třinec.
Hansen1 Právě vitězné věci se nemění 😃
Hansen1 jo psát můžeš co chceš ale jestli to budou nadavky tak to si pis v chlivku
Mira to víš že jo kurváááá 😉
Kurva za stavu 4:0 nedat mlademu Svancimu sanci je zločin do pice... Fakt jsem.nasrany. Aspon z toho hovna neco pozitivniho vytezit... Nepochopim
Teď na konci bylo vidět že to kluci v sobě mají, že umí hrát dobře.
Marko hrát celý zápas tak jak posledních 10minut tak výsledek je jiný
Gumitek https://www.hcltv.cz/clanek.asp?id=Letni-priprava-dnes-odstartovala-11026
Spaleny my začali přípravu začátkem června
Hansen1 nechapu co jsi tim chtel rict?
Gumitek ano, soustredeni v tatrach bylo 26.6. Od 2.5 jsou to dva mesice. Co tam mas dal?
Spaleny už 3 týdny před Tatrama začala příprava v posilovně, nebo někteří měli individuální přípravu. Takže?
Třeba na ten víkend rychle zapomenout a potrenovat, vyčistit hlavy a ono to půjde, krůček po krucku. A já si zajedu na orlen natankovat plnou a snad se mi taky uleví. 😅
Pavlík v Hradci nehraje, klidně bych ho vzal domů 🙂
APW Otázka za koho ho vyměnit?
APW mlady Kaca ti do Trinu nikdy nepujde, ale to bys mel vedet 😉 ale taky bych tu rad videl hrat odchovance, Cinel, Kaca, Hlados, Marosz...
Mira Nic kamo.... snad to pochopíš později. 😉
Hansen1 tebe nepochopim... Na to nemam mentální kapacitu 😂
mrfederer Marosz už ne ten si to skazil sám svoji blbostí