Tak uz to tu i ve mne trochu vychladlo, takze to trosku rozvirim. Mame konec roku, tak je prostor na male zhodnoceni.
Vcerejsi zapas, at jsme hrali jakkoliv, tak v derby je vyhra vzdy dvojnasobna, kolikrat jsme dreli a nespadlo nam nic, vcera jsme meli trochu vice stesticka, tak hlavne ty opice mely kvasne pysky a to se nikdy neomrzi 😂😂
Ad golman: rikam to tu dlouhodobe, ze se mi styl Maziho nelibi, sice ho to trefuje, ale celkove nepusobi klidnym dojmem, vyrazi strely ktere by mel chytat, puky z nej padaji a nekomunikuje s obranou. Naproti tomu Kaca si umi vybrat slabe chvilky a dlouho mi trvalo, nez jsem mu prisel na chut, kdyz tady prisel, ALE je zde obrovsky rozdil. Pripomina mi Hrubce, je neustale velmi klidny, chyta s nadhledem, puky odrazi do rohu nabo capa a jen zridkakdy z nej neco vypadne, perfektne sei diriguje obranu.
Ad Vrana: je fajn, ze se trefil, to pomuze po takove dobe kazdemu, ale to nic nemeni na tom, ze je to brzda.
Ad Cinel: stale se trapi a je polovicni nez byl. Proste by mel jit nabrat sebevedomi do Frydku na par zapasu, a taky zamakat na fyzicce, prijde mozna pomalejsi nez Havran.
Jsem rad, ze Cacho se konecne posouva nahoru a je to hned znat. Ja bych urcite slozil prvni lajnu Dano, Cacho, Hudini, druha lajna Kovarcik, Nesty, Kura a pak nejak namixovat ty ostatni.
No a ted to nejbolestnejsi: vetsina vi, ze nemam sympatie k Ruzovi ac si velmi vazim a tleskam za to, co dokazal a udelal pro klub. Ale posledni sezony je to furt to same, posere aj co se neda posrat, pozicne vetsinou mimo, neudrzi se na puku, puky jenom cipuje, aby nahodou nekde nebyl s nekym v kontaktu, ma spoustu sanci ale totalne drevene ruce a jen zabira misto v presilovce. Aj ten Jaryn, kery by mu mohl delat fotra, je produktivnejsi 😆
Jak uz tu bylo receno, je cas povesit brusle na hrebik a presunout se na pozici asistenta.
Je mi jasne, ze se tu nic nezmeni, bo MOTOVIDLO, ale muzeme jen doufat radovat se z kazde vyhry. Stale verim, ze nas ta sezona jeste necim prekvapi, tak uvidime 😎