Aj bod je dobry
Pěkně zpackané prodloužení
bohužel my z těch sraček cestu asi už nenajdeme...
Kurva kdo je náš nejlepší hráč 1 na 1? Hudy! Ten musí jít na led při 3 na 3 jako první a ne kurva nejtragičtější Růža... furt dokola tohle.
Do prdele..... bodík dobrý
škoda, ale každopádně 5 zápasů 10 bodů po tom jak se nám dařilo do teď beru asi všema deseti
Tak v naší situaci je bod málo. Bohužel takto se nahoru neposuneme. Když to vezmeme z druhé strany tak jsme udělali 10 z 15 bodu po repre pauze což neni špatné. Teď máme 4 zápasy doma a potřebujeme 12 b.
Ales_36 Já si myslím, že právě v této situaci má pro nás každý bod cenu zlata. Nejde nám to ideálně, takže ty body holt není lehké urvat
Za mě zlatý bod. Za stavu 2:0 mi to přišlo jako sci-fi, že bychom vyrovnali.
Skoda ze to netrefil Kovy jak mu nahral Jandus. Ale bod z venku a z nebezpecne Bolky je furt lepsi nez nic.
Standis Jo to vidíme, že nám to nejde ideálně. To co dnes opět nechápu je ice time Růža přes 19, Vrána přes 15, ale Hudy 12 a půl, Čacho 14.
Ales_36 Hudy má mít tak min 20 minut. Čacho taky určitě má dostat víc minut. Dnes body hlavně díky jeho přihrávkám. Jsem zvědavý jak dlouho to Hudyho bude bavit...
Standis No podle toho co jsem slyšel tak už ho to nebaví. Byl jsem po dlouhé době doma a byl jsem pozvaný od kamaráda na hokej do VIP a tam jsem slyšel ty věci kterým jsem nevěřil. Že jeden druhému lezl do zelí. Asi víš o čem je řeč. ☹ Dva kohouti na jednom.......
Standis viděl jsi domácí zápas z pozice za střídačkou? Tak to bys viděl ten jeho výraz když se vracel na střídačku, to nevěští nic dobrého.
Hansen1 Ty nesmysly ještě nepřestaly lidi bavit?
Elmo No jsem tehož názoru ale to bylo z vyšších míst Třinecké organizace. Jen jsem stál vedle u stolu s nimi a poslouchal. Byl bych rád kdyby to byla pič....a. 🤨
Hansen1 No,co na to říct. Plotky vždycky nějaké jsou, občas to ale lidi trochu přibarví, přidají trochu své fantazie atd. Pravdu budou znát jen ti,kterých se to týká. Každopádně můj dojem z letošní sezony je, že se Familia někam vytratila.
Standis Nechci aby to byla pravda ale tam jsem tomu začal věřit SORY to nebyl žádný gagulo nebo jak těm mamrokům říkate. A jejich hra tomu odpovídá- to že nejsou ve své kůži je vidě. Hlavně Hudy..... ! I když na druhou stranu kdyby to byla pravda tak proč je nechává spolu v lajně??? No nevím. ☹ jen mě to sere.
Hansen1 právě, proč by hráli donedávna spolu v lajně? Neříkal někdo, že už tady měl podepisovat další smlouvu? To vůbec nesedí... třeba je jen nespokojený se svým ice-timem nebo má furt problém s tou rukou
Daňo podezření na otřes mozku😩
Ales_36 No to je paráda 😟
Gumitek Ne, sedím úplně jinde.