Přesně tak. Souhlas, Možná se Čacho časem ke klíčovější roli dostane, ale zatím to není ono. Mnohem víc už 3. sezonu čekám taky od Romana. Mám pocit, že z takových hráčů by Venca dokázal dolovat maximum toho, co v nich je. Pod Motákem mi to přijde takové, že jim řekne, kdo s kým hraje v lajně a tím to končí. Vůbec je neumí koučovat. A aktuální situace mi přijde taková divná. Docela nám hraje do karet, že nejsme kompletní, protože pokud by byli k dispozici všichni, tak kdo by nehrál? Siky potřebuje hrát v tom věku, navíc hraje perfektně a odstavit ho jen kvůli věku? Addamo se herně zvedal než se zranil, Teplý minule měl solidní momenty a věřím, že se rozjede. Tu sezonu bych mu tady dal i vzhledem k potenciálu do budoucna. Takže z 15 forvardů musíš 3 posadit. Mi osobně to vychází na Růžu, Havrana a Dravce. Samozřejmě tohle se nikdy nestane, Růžu bude hrát 1.PP, i když to aktuálně kurví v každém střídání. Kapitána neposadí. Dravec mi z těch 3 pořád přijde, že nejvíc plní, co se od něj očekává, ale už jde vidět ten sešup každou sezonu. No až budou k dispozici všichni, tak jsem hodně zvědavý, jak se to poskladá, každopádně chci tady mladšího progresivního kouče, i kdyby jiného než Vencu.