Mira Máš naprostou pravdu. Práce s lidmi je jedna z nejtěžších. Pokud chceš udržet výkonný, motivovaný tým, tak potřebuješ důvěru, pozitivní atmosféru, transparentnost. A znát svoje lidi, nejen po pracovní, ale i po osobní stránce - pokud jim to není proti srsti. Pak už rozhodují detaily -vědět kdy a jak pochválit, kdy koho "zjebat" a kdy naopak ubrat, protože vidíš, že borec je už na kraji sil a pojeb ho nikam neposune. To umění vycítit správný okamžik podle mě nejde naučit, to buď člověk má, nebo ne. To dělá rozdíl mezi manažerem a leadrem. Leadrem se člověk sice nerodí, ale nějaké předpoklady pro to mít musí - pak je to o zkušenostech, empatii atd. Kdysi jsem vedl menší týmy, a to mě ohromně bavilo. Teď těch lidí mám na starosti pár set, a to je už jiná práce, a upřímně, úplně mě to nenaplňuje. Z práce se mi nějak vytratila "člověčina". Ale nevadí, něco najdu, až to přeteče. Tak pokud budete vědět, dejte echo :-) A já myslím, že týmu chybí lídr. Růža je spíš takový vzteklý egoista, příkladem úplně nejde (myslím nasazení a bojovnost). Nikdo jako "Captain Serious"u nás není. Vrána se snaží, ale zdá se, že mu škodí přístup Motáka - hraješ furt, i když Ti to nejde. To na ostatní nepůsobí dobře. A leader řekne - trenére nejde mi to, dej šanci někomu jinému. Já to klukům vysvětlím - neutíkám z boje, jen to z mé strany není ono, nepomáhám jak bych chtěl, tak dva tři zápasy spočnu, srovnám hlavu a vrátím se silnější. Chybí mi tam nějaká chemie, soudržnost, nevím jak to nazvat. Uvedu příklad - kdysi jsem měl možnost jet na NHL a NBA, celý výlet platil dodavatel. Jenže se zdálo, že mi odejde klíčový člověk - tak jsem to nabídl jemu, a ještě pár let u nás byl. Později mi říkal, že to byl okamžik, kdy změnil názor a zůstal. Malá věc, ale velký dopad. A končím, zase bych se rozjel, sorry za dlouhý post.