Ales_36 A za něj pak sportovní mananažer a za něj pak ředitel klubu, atd. 🙂 Pointa byla někde jinde.
APW Ok, já rozumím. Tak v pátek ńas čekají doma Vary a pak 3 zápasy venku Pardubice, Litvínov, Budějovice. Jsem zvědavý jak na tom po těchto 4 zápasech budeme.
Xicht91 Jandus nalešťená bída
Elmo Však po sezoně půjde.
Xicht91 Volas si dnes udělal výlet do Olomouce. Úplně zbytečný... Když už ho beru sebou, tak bych mu nějaké střídání dal, aby nabíral zkušenosti. A ne ho nechat zahřívat lavku. Ještě tam v tom mrazáku nastydne chudák. Jinak rezervní bek může být #22 pane Moták...
Tak zese ponx letech volny brezen a duben bez nervu nebude spatna zmena...
mrkev Aspoň ušetřím dovolenou na léto. 😉😁
mrkev ještě budou nervy... 😶
mrkev Kdy se hraje baráž? :-)
mrkev bych si nebyl jistý
Ales_36 Ja už na los radši ani nekoukám. My jsme schopni vyhrát na Spartě a prohrát doma s Kladnem, takže je to jedno.
Stejně je vtipné, že naše jediná výhra venku za 3 body byla zrovna u Rumunů.
Jenom jsem zvědav jestli zdejší vyhazovači maji náhrady za ty co vyhazují. Vyhodit je jednoduché... 😉
Hansen1 Za Mazance bych viděl například zkusit Pateru nebo Málka
Elmo Neměnil bych ho ale dneska mě nasral 🙃
Hansen1 Od příšti sezóny, letos mu to moc nejde. Všimni si že i obrana nejistá
Standis jsou veci, ktere si i pres moji casto pesimistickou naturu odmitam pripustit. Tak teda aspon Brezen bez nervu.
Myslíte si, že Mazi byl hráčem utkání? 🤦
dablazek dneska musím říct že víc zachytal Kundrc...☹️
dablazek 100% byl, nikdo jiný by tak nezachytal :-)
No taky si nechci pripustit ze by to byla baráž 🙈 ale začínám mít strach... Nedejbože chytnout Zlín 😱🙈
Mira Ty nejsi moc velký optimista že? Deváte misto to je letos TOP ne?
Hansen1 no vkrádají se mi do hlavy černé myšlenky 😆... Hlavně mě děsí to že Moták není schopný nic změnit. Furt to jebou stejným způsobem...
Hansen1 a to je přesně ta chyba, která nastala😂 optimisté vidí 9 místo, realisté skoro baráž