STRUM hodne klaunsky je fakt, ze zmeni trenera uprostred zapasu.
Spaleny ...kdo z vás to má, pánové🤣
Náharadní termín TRI - KV je 9.2. od 15h, tak budeme doufat, že nikdo z našich hráčů nebude na repre
polda Pokud Varům bude chybět Beránek a Frodl, nevidím problém 🙂
polda no podle fb Varů, jsme odložení iniciovali my😀 takže nevím, jestli se naši báli, že je Vary nakazí nebo co😅 ale prý tady mělo být cca 50 Varáků, kteří si už domluvili i úbytko a všechno
Palmis23 Vary to napsaly až je tech 50 lidi zaclo posílat někam.
Nebo jsme potrebovali odlozit, at se spodek tabulky srovna v poctu zapasu a vedeni tak vidi, jak jsme realne v prdeli 😃
polda tak na webu se pise
Zápas je z důvodů virového onemocnění soupeře odložen.
takze pokud sme za odlozenim my, tak je jasne ze nas hlavni souper sme jenom my sami a uz si to uvedomujou. 🤣
mrkev Ne nestojíme vary se to snaží hodit na nás protože je kritizují vlastní fans co už jsou dnes na cestě do Třince.
polda Dopsali až po kritice vlastních fans. Řekl bych že energie lže
polda hmmmm tady zas něco smrdí....toho smradu už je letos hodně.
polda tohle je mega divné ... že by se dělý nějaké změny v realizáku?
Mira já jsem naopak rád. Nesehnal jsem hlídání prcka a neděle od 15:00 mi vyhovuje mnohem více ☺️
Mira Nepřijde mi to divné. Doléčujeme marody, možná tam byla obava z přenosu nákazy od Varanů…. Spíš pragmatické rozhodnutí, pokud je to pravda.
Mira Ve změnu v realizačním týmu nevěřím, ani kdybychom spadli na poslední místo.
No já myslím, že si jsme volali do Varů a zjištovali jejich stav. A radši to odložili z důvodu prevence než získat potřebné 3 body za cenu, že ti 1/2 týmu lehne a pak budeš hrát 3-4 zápasy v dezolátním stavu. U nás v rodině řádila chřipka na přelomu roku a některé to skolilo fest
Doufám, že zítra nastoupí Kurovský, Sikora i Čacho. Aktuálně pokud budou všichni zdraví tam mimo sestavy by asi měl jít Dravecký.
Ales_36 Nic proti ale Čacho je taky marný.
Elmo V pohodě.