Už tady málo píšu, ale po včerejšku a tom co tady čtu, musím. Ať se na mě místní experti nezlobí, ale to co včera předvedl Moták je vrchol neumu. První formace a v ní Hrňa, hráč který je už roky nejhorší ve hře 5 na 5. Stejný hráč už ve 3 třetině nehraje. To trenér neví, že Hrňa nemá na 1,2,3 lajnu? To zjistí až po 2 třetině? Nebo dostal příkaz z hora že Hrňa je tlačenka? Dále. Druhá přesilovkova formace, která nastoupila ve 3 třetině: Hrňa, Chmielewski a Kurovský. Dát 3 největší dřeváky na přesilovku do jedné lajny? Toto je opravdový majstrštyk, to by nevymyslel ani Kýhos, Kalous nebo Pešan. Někdo tu psal, že o útoku nerozhoduje Moták, bohužel Moták je hlavní kouč a on rozhoduje o složení jednotlivých formací, a nese plnou zodpovědnost za tento do nebe volající přešlap. Pak tu nějaká hrstka odborníku psala že proti Olomouci ta byl 3x po sobě Den blbec. Den blbec můžete mít, to se stává, ale 3x se stejným soupeřem, který do nedávna trénoval Moták, to asi NÉ.
Vřele doporučuji těm z Vás co tady vyvozujete moudra podle toho co se dočtete ve statistikách, nebo někde po zápase, Nebo těm kteří jen sleduji , nebo jen poslouchají tipsport tv, aby zvedli své líné prdele a zašli někdy na stadion a koukli se na vlastní oči na zápas a nasáli atmosféru. Pak by jste se nedivili že skalní fans tady nadávají, ať někdy na hráče, nebo trenéry. Alespoň by jste viděli, že den blbec nemůže být jen proti Olomouci 3x po sobě, že Hrňa nemůže hrát 1. Lajnu, nebo by jste viděli včerejší běsnění Růži jak mlátil dvířkama a sekal hokejkou do mantinelu, nebo by jste mohli pohovořit s fans Olomouce a udělat si názor na Motáka. To nikde v TV ani ve statistikách neuvidíte a nevyčtete, takže laskavě nes.r.e se do lidí co to viděli na vlastní oči.
A jedna na závěr, když jste takoví velcí fans, opravdu nemáte 6 000 kč na permanentku, aby jste tým podpořili na stadiónu? Nebo jste jen gaučing teoretici? Opravdu by mě zajímalo kolik mistních pisalku chodí na hokej pravidelně a má permanentku, můj odhad je 10-15%, zbytek je GAUČ!
P.S. blbé poznámky si strčte, víte kam.