Dnes další těžký zápas. Počítám s Kácou v bráně a výhra 3:1.
Ales_36 Nejsou náhodou všechny zápasy těžké?
3:2 a zas nervy, ale pokud bude na tribuně sedět Vrána, Růžička a hlavně Moták tak v suchém triku 5:0
mrfederer 2:3 pp
2:1
Kdybyste nekdo meli cas tak v pravidelny cas na pravidelnem miste pri rozbrusleni muzeme zanadavat nebo se pomodlit nebo co kdo uzna za vhodne, ale kazdopadne u pivka 🙂
5:2 😜
polda za posledni 3 zapasy jsme dali cele 4 goly....tak to dnes asi v jednom zapase neprekoname...ale bylo.by to krasne.
Asi dost napovi kdo bude v brane bruslaru....
Spaleny hlavně kdo dá první gól
Spaleny jj ale statisticky bychom to měli někdy už zlomit, takže 3:2 a 2 do prázdné🙂
Po první třetině 0:2, stažení sestavy na 3 lajny kdy nebude hrát nikdo nad 35 let. Nakonec 3:2pp
Xicht91 kdyz uz fantazirujem, tak tipuju Vlado da dneska hattrick.
Drobné změny, Káca v kase, místo Teplého jako 13. Havran, Čacho/Teplý mimo. Jsem zvědav, zda Havran bude fakt sedět. Snad jo a začneme jako posledně.
polda Čacho a Teplý to sou dva hlavní adepti na odchod po sezoně...
neměl by chytat Furch takže šanci máme velkou...
Dnes snad Marci kanadský bod, který bude platit. Za kurz přes 2 slušná šance 😆
kdo mi zase dává minusy za to,že sem si dovolil napsat že Teplý a Čacho ať jdou po sezoně?Jste snad slepí nebo co?Hlavně tu zas někteří nepište něco o velkém potencionálu Teplého.Ani náhodou!Takového baleťáka jsme ještě v klubu nikdy neměli....
dave77 ale měli Roman Tomas tak nejak se jmenoval
dave77 když už se ptáš, tak já jsem ti dal mínus, protože s tím, co píšeš, nesouhlasím. Máš s tím nějaký problém, nebo tu píšeš jenom proto, abys dostával lajky? Je-li tomu tak, nepiš opakovaně kraviny.🙏
Dave20 jo na toho sem zapoměl ten mi taky pil krev🙂
Zkojek si nesouhlas,ale ti dva sou úplně mimo,to vidí i slepý.