Porazí nás klub důchodců. Hraje vůbec čtvrtý útok, nebo to hrajeme na tři a občas zaskočí dravec?
Zkojek bo my máme tým plných mladíků,že😃
Nemůžem už bohužel, něco mi tam smrdí.
Simon Noo… nechci rozjíždět konspirační teorie, ale vypadá to, jako by včera slavili někde v Praze. Tyhle venkovní tripy jsou zlo.
dave77 Dave a ti naši důchodci dneska dávají góly? 👺
To je normálně chaos. Až je mi těch kluků líto.
A nehrajeme s teplotami, někdy mi to tak připadá 🤔
Marko
Marko Od bratislavského zápasu mám sám horečky a kašlu. Oni dokonce v tom chladu a dešti hráli, tak bych se divil kdyby v těch výkonech nebyla zdravotní indispozice. Ale to je jen můj subjektivní dojem.
Ty zebry si dělají prdel. Gulaš měl jít do prdele bez debat.
Gulaš mrdka . Pruhování taky šašci
Kdo viděl krom Dravce někoho ze 4 lajny na ledě?
Tak nevím, platí pravidla nebo dojmy rozhodčích 💩
Zkojek no jasné,ale dnes hoří i obrana....
Rys-z-Ard Nápodobně, 10 dní a nedokážu se z toho vyhrabat.
Rudá hvězda míří za Gottwaldovem 😂
Zkojek Kundrátek bude hrát o záchranu místo o titul. Snad mu ty prachy za to stojí
Takové situace by měli zebry uznávat a až pak čumět na video, tak to neuzna protože on se domníval a když tak si vemte chalenge, takže mě to nezajímá. Trošku mi to připomíná fotbal a var.
Ten Maričin ať už jde fakt do řiti!!! U toho třetího golu přestane v souboji hrát a radši fňuká u rozhodčího. Hudy už to pak zabil definitivně. No nic, stačilo mi. Na takové krasobruslení nemám nervy.
Hejduka vetovat. Strašný arogantní čurák
Standis Není zápas co nás obrovsky nepoškodí
Standis kdy vytáhneš psa? Přestávám už na něho věřit. Kolik zápasu nám v této sezoně vyhrál?
Rys-z-Ard Netahat psa když jde o ho.no....
Rys-z-Ard Teď jsem s nim byl. Ale letos bîda, jak se pes nepolepší, tak mu pohrozím trejdem :-)