dablazek a flašku do busu 😃
Kdyz sem rikal, ze mi nebude vadit, kdyz to v PO nikam nedotahnem, aspon to bude letos bez nervu, tak sem to nemyslel tak, ze budu mit PO nervy uz v unoru v zapase s kladem..
Jinak kdybychom tam nebyli namoceni s nima, tka tomu Kladnu letos to predkolo i preju.
co je vůbec z Daněm? jak vypadá to jeho předloktí?
Dneska jsem videl jen utrzky ale : Siki je Buh!!!! Veledulezite body a jsem neskutecne rad ze je zaridil zrovna Siki.
Reprak Jj, Sikora 1+1, Růža 1+1 a vítězný gól a "jsem moc rád, že to zařídil Siki". Tomu se říká objektivní Třinecký fanoušek. Díky za názornou ilustraci.
Paráda, zase při nás stálo štěstí, ale obrana a Káca super 👍
Fric Snad MAZI ne?
Paráda další 3 body. Tak teď ješte zítra něco přivést z Liberce a bude to velmi povedený výjezd.
Viděli jste to ted? Jak dal fanoušek pohlavek Kurovskému? 😃 to si dělaji prdel
Avenged15 no pěkni sasci...
Avenged15 dobrá vsuvka, jsem myslel že za ním Nedo vyleze a vystřelí ho z trenek😄
Avenged15 Neviděl, jen jak Nedo a nějaký pičus po sobě pokřikují. A debil komentátor na 02 - prý tohle nevidíme rádi, když hokejista takto pokřikuje po mladém fandovi (bo dole stály nějaké děcka), akorát že ten konflikt byl s takovým dementem brýlatým, a ne s děckama. Kladenští fanoušci dno. Nevím o co jim šlo. 5 trest jasný. Když vzpomenu na Kuru a jeho "faul kolenem" v zápase s nimi, tak karma prostě.
Myslím že v Ostravě teď mají radost, že jsme vyhráli. 😂
Ty vole to je už na dvojtý bypass. V Hradci nervy, teď nervy. Už se těším na Smoldu, jak bude brečet. A vrchol tomu dal ten debilek, co tam pokřikuje na Nedomlela. Kdyby mu Nedo mrdnul, tak ty brejle sere dva týdny po kouskách, čuráček.
STRUM děs
TomTom To mohl, byla by sranda 😂
Nervy jak cyp. Kovařčík nic nehraje už asi 3-4 zápas po sobě a ještě taková klukovina na konci zápasu. Ale totální hřeb večera bylo nasazení 27 do bránicí pětky na konci. Jak můžeš dát takového hráče který celý život nikdy nebráníl a je ted ještě starý na bránění???? Pane bože doufám že už o motákovi nikdy neuslyším po této sezoně ve spojitosti s Třincem.
folwa Růža stále pokukuje po králi střelců očividně 😃
Standis Prochazeli kolem a ten brylaty, po naších hračích něco hodil a Kurovsky šel k němu a začal po něm řvat a ten ho pohlavkoval po helmě 😃 a zbytek už znáš
Avenged15 Dement
Avenged15 ale odešel zesrany... Jsem zvědavý, jak to budou řešit... Tohle je dle nějakých předpisů Obecné ohrožení či co... Stačí hodit pivo na led, chytí tě a máš to za dvojku.
Avenged15 Doufám že mu Jarin dá stopku na hokej. I když i ten byl dnes zralý na pořádný kros na žebra.