Ty 2 třetiny a náš výkon je naprosto nepochopitelný. Tam není nic kromě Mazance co snese jakékoliv měřítko. Mají pořád ještě 20 min na to udělat nějaký bod, který by se rovnal zázraku za předvedenou hru.
Ales_36 nemám strach Mazi to tam teďkom 5x pošle přes celé hřiště a bude vymalováno
Kritik a to budeme ještě rádi😀
Koukám že jsem o nic nepřišel když jsem 2 třetiny neviděl. 😃😃😃
APW to je nazor jak od dudy. Je to o gol, my nechceme jit do oslabeni dalsiho. My potrebujem kazdy bod
Spaleny Tady by šli stopro oba dva.
El_Draque my máme trenéra? od kdy? ten starší prošedivělý pán v brejličkách co má jen založené ruce, ten může dělat jen někde v 2.lize asistenta, na nic jiného se nehodí.
czesio Však píšu antitrenér
STRUM Díky za tip. standa66 Hoši to asi nebude jeho číslo 😂
V šatně si vynadají, pošlou do prdele a ve 3 tř. otočíme....
To co teď dávají ty bomby na ledu s Prágrem, tak tam byl v té první řadě synátor od Dubáčka... 😉
APW to nemuzes vedet.
Preci jen to piska ten zmrd Prazak a Sindel...a ten pokud se nemylim ma odehrane nekolik sezon zrovna v plzni....coz je teda ulet nad ulety ze je toto mozne.
Spaleny Víš kolikrát Šindel zařízl Plzeň?Fakt hodněkrát
sikiiiiii kurváááááá
goooll
jooo! pískej KONEC a rozdat si to 2 bod
Gooooool
👍
Ruza ty se uc od mladeho fakana Sikiho jak se vytvari pozice pro gol a strili se. Nic nevymyslet a jen to zkusit vystrelit.
Kury už se nemohl dívat na toho ňoumu Teplého jak tam zas spadl po dotyku od plzeňáka a vzal to na sebe!!
Teplý jak vjel do pásma... 🫣 pak už jsem kurvoval jak to ztratil, ale Kura 👍 se Sikim 👏
dablazek ukaž mi, kdo si z obr. pásma dneska vzal puk a udělal s takovým klidem pásmo? Pak šel do 2, ale nakonec to skončilo golem.