Letí Sparťan něco si přej 😆
proc si nebere oddych a na 6 na 5 ????
Sorry jako ale oddechový čas a 6 na 5 už to mělo být při icingu 2:20 před koncem zápasu doprdelllle
sudi si to pohlidali
Konec. Amen.
Kurwy budejovicky..
tak chyběl jen ten gól do prázdné 😂
Chvala bohu, bo uz na to nemam nervy.
Hosi dekujem, porvali jste se o to
mrfederer tak nejak, ten klid bude balzam na dusi.
Díky borci. Jednou budu vnukům vyprávět, jak jedna vesnice u polských hranic srala celou republiku 😛
Tak tuto sezónu toho bylo hodně špatně, rozeberou to zítra, dnes jsem naštvaný s zklamaný... Ale ty dva zápasy se Spartou doma to byla top atmosféra 👌
Naposledy jsme vypadli v play-off jak jsem neměl ani přítelkyni. Teď mám manželku, dítě. Líp se to snáší taková prohra než před lety...
rtio to jsme dva 🤣🤣🤣
rtio No to já jsem se za posledních 5 let min 6x rozvedl díky hokeji 😂
Hodnoceni sezony si necham na zitra bez emoci. Kluci diky za bojovnost a za poslednich 6let. Mistri!!!!!!!
Hráli jsme v playf proti celé republice. Úkol zněl jasně, za každou cenu zastavit Třinec. Dál postupuje pruhovaný tym který v každé sérii řídí průběh a výsledky.
Ale jsem hrdý na Třinec, na hráče, na klub na naše malé město za to co dokázali
No partyjo, sluší se poděkovat našim borcům za snahu, nedali to zadarmo. A vám všem tež dík za fajnou diskuzi, příspěvky a mamrání. Příští sezónu si to vezmem zpět 💪 O,o, oceláři ❤
Ale byly zesraní pražáci.... tak gratulace postupujícímu a naším klukum potlesk za to co ještě udělali s podělanou sezonou. Nebudeme se vymlouvat na sudí.... Synci na konec dobrá práce, fakt dík. 😉
Hoši díky, na tuhle dynastii se nezapomene!!! ❤ A jsem rád že jsem to mohl zažít. Opouštíme pohár s hlavou vztyčenou i po nebezpečně bídné základní části!! Díky za skvělý hokej. Těším se jakou sestavu upečeme na příští rok a věřím, že nás nečeká doba temna, ale že budeme opět útočit na příčky nejvyšší!!
O-O-Oceláři ✊
No nic, děkuju klukům za celé ty roky, na které budu vzpomínat do konce života! Teďkom spočnout a za rok si to vzít zpět😎