mrfederer Měj se....
Tak hlavně Moták tak moc mluvil o tom jak jsme vítězství ve Vitkach potřebovali a to jsem si říkal že je to nakopne a první třetina fakt nic. No uvidíme co dalších 40 minut.
Chce to zařadit vyšší rychlost. Pak to půjde
Standis Hlavně střílet, pak nám to tam může padnout jak Kometě.
Standis Není to ono..... ještě dvě třetiny. To půjde. 😉
Avenged15 Jak jsem psal! Jedem! 😁💪
Avenged15 Tady se projevuje namlsanost. Si myslím že to jsou fanoušci co se stali až po hattricku. Nejsou jenom výhry, jsou i prohry a krize.... jo sledovat prohry bolí. Vzkaz pro fanoušky úspěchů - Vypněte to a nepište tady bude to lepší.
Hansen1 Tady půl bídy, ale takove FB to jsou teprve hnojomety. Určitě máme teď horší období ale některé komentáře jsou fakt k pláči. 😁
Avenged15 Jo podívam se tam občas a typci jako Tom Čech apd . to je hnůj🤢
Gooool
Dobrá zpráva. Pes byl venku ( ale ne se mnou) a bum - gól :-)
Čekám, kdy ten "komentátor" začne řvát Kometa do toho! :-)
Zkojek To je dobrý hňup..
Je to lepší. Přidali jsme, střílíme už a tlačíme se do branky.
asi by měli trochu vysvětlit tomu žvanilovi že by měl být aspoń trochu neutrální protože ho neposlouchá jen Brno a platí ho Tipsport. 🙄🙂
Hansen1 mě přijde úplně vpohodě... Spíš me sere ze se mi tipac odhlasil a ted se nejde lognout znova 🤦♂️
Hansen1 Ty jeho kecy, to je šílené. Například "tohle se muselo panu Jalonenovi moc líbit, výpad Kuby Fleka"...nebo "Třinec se musel sklonit před mladičkým útočníkem"....čekám, že ve třetí třetině se u toho udělá
Mira Tohle se stává když je slabý internet. Já mám perfektní ale stane se že je slabší a tohle mi to píše taky.
První třetinu jsem neviděl, ve 2 jsme opticky lepší, ale dopředu totálně bezzubí a bohužel před brankou nedurazní.
Ales_36 V druhé jsme byli daleko lepší.... jen zasunout. Tlačili jsme pěkně.