Tak jsme v patem kole doma na hrane moznosti ubranili bod proti Plzni....
Spaleny hledám jedno pozitium - Plzeň zatím boduje jen venku
a Činel ten je tež uplně v dupě.
Děkujeme Kacovi za bod. Plzeň nás motala ve 3 třetině docela slušně. V 5 kole můžeme říct jeden fakt. Zatím nás všichni zvládli přebruslit.
Ruža nemůže na prodloužení.... tam je to o pohybu proboha.
Flynn joooo
zlaté 2 bodíky👍
Uf... to zas bylo
Oscar!
Flynn se na to nemohl divat a rekl “mdam tadyctu Plzen zkuvenou”.😆 Hudy-Flynn parada,2 bodiky zlate,Kaca skvely vykon. V nedeli to bude hodne tezke na venkovni pude s nasi formou a jeste na rozjetych budejkach.
Simon Budu přítomen u ledu. sehnal jsem permici. To bude mazec s Motorem, jsou na koni.
dave77 Ten byl vidět nejvíce.... 😉
Zápas jen o Flynnovi. A už se hrozim toho že ten náš stratég na lavičce ho za trest už v neděli pošle zpět do první lajny.jinak celá lajna Kovarciku a činel rozehrát do Frýdku, to je tragédie..m
Chce se mi 🤮🤮🤮 zápas od zápasu to je horší a horší
Kritik ale bodíky naskakují🙂
dave77 no...z venku zatím jako obvykle nic a začínáme ztrácet doma...
dave77 Jako body jsou super ale u dlouhodobeho hlediska to takhle nebude porad,aby nas porad drzel kaca a hral jen Flynn Hudy a Kurovsky. Proste se neco musi zmenit a hlavne v defenzivni casti protoze tam to je zatim otres a velky kolotoc.
dave77 ale zatim to je o štěstí, ne o provedené hře.
TomTom samozřejmě,já jen, že naše úmístění v tabulce nyní je o hodně lepší než naše předváděná hra🙂
Za ten otřesný výkon zlaté dva body. A co dál pane Moták?
dablazek Co by?Umístění v tabulce je zatím celkem OK🙂
dablazek Ten dnes ocení bojovný výkon celého týmu
Simon samozřejmě souhlas co si napsal👍Ale myslím že Moták je maximálně spokojen se vším😃