dave77 ale zatim to je o štěstí, ne o provedené hře.
Kritik samozřejme je to tak,Předváděná hra je hrůzostrašná a při tomto složení mužstva nevěřím,že to bude lepší...
Avenged15 jedine pozitivum ze se nikdo nezranil, že 27 nikoho nezadal, ze nam zebry uznaly góly. Jinak nic. Pozoroval jsem střídačku Plzně. Nonstop někdo z trenérů něco vysvětluje u nás? Jen Žabka něco, a zbytek na salámu.
Kritik u nás máme zažitý systém, už si dělám srandu, že kluci maji vypsané premie házet puk do rohu..Ďano chybí a Flynn, to je kauf par sezón(skvělý Kauf, dle mého za poslední roky, ten nejlepší, když nepočítám Wolskiho.
Zaujimavosť : včera sa vo WA prvý krát objavil slovenský arbiter P.Stano na ktoreho mame neprijemnú spomienku na zápas hraný so Spartou 21.03.2025 kedy vylučil D.Činela za udajné hakovanie , pričom sme v oslabovke inkasovali a prehrali 3:4 ...
Oskii.👍
Oskar pěkně!
To je lajna 💪💪
Takhle by to šlo!
Hudy-Kuro perfektni kombinace.👍
Kurz na Budějky - 7 😀 nebudu lhát, je to lakavé
Palmis23 8,5 kurz ted
Palmis23 hm😀
Nestrašil preventivně do autobusu. To je fakt strašné
to je presilovka
folwa uz 12 nepromenenych v rade
A jinak opět nestrilime 🤷♂️
Ten komentator je vylozene uplne objektivni,neskutecne orgie pri jakemkoliv nahozeni nebo strele na maziho.
Simon vypni
Zacatek paradni. Presilovka otresna,to bohuzel. Jsou rychlejsi dravejsi ale prijde mi ze to jde. Ruza si uz ke konci rekl ze kdyz mi to nejde v 1 lajne tak pujdu k Oscarovi a Hudymu. 🤦♂️
Simon Toho se bojím.