My sme mali šťastie v tomto zapase ako Japonci z Kokury...
Palo65 na to se nebude nikdo ptát. Nasrat. 👏bez Maziho by nebyl ani bod. 😉
Byl jsem u ledu a Mazi pecka výkon. Super že jsme to konečně venku urvali.. Motor byl celou dobu lepší na ledě ale???? sory 🤟
Jinak tuhle sezonu se moc zápasy odkládat nebudou. Ten program je díky OH tak nahuštěný, že prakticky nejsou žádné nehradní termíny.
APW A změna pořadatelství, abychom nejezdil Sparta, Třinec, Liberec Třinec, Boleslav Třinec něco bude?
Hansen1 Tak ses kouknul u ledu na 11 střel, na fóru sis pomínuskoval, dal dvě půlky a jede se domů, to musí být spokojenost. Každý člověk s půlkou mozku vidí, že takhle se dlouhodobě hrát nedá a dožene nás to později. Ale chápu, gaguga nevidí dál než za hranici teletextu a tam ty tři body svítí.
Pewo Ted už ne. Změny byly před začátkem. Proto teď budeme mít sérii domácích zápasů
Nedival sem se na zapas, co se stalo galvasovi?
Pewo jak můžeš vystrčit loket u levé ruky, když ji máš dole na hokejce? Za mně zářez od rozhodčích jako prase. Bylo to nechtěné, frajer naletí Dravcovi na záda. Ale to nebylo ani na 2 minuty, prostě pešek...
No a je to tady. V úterý se nehraje.
APW Kde to vidíš?
Tak zase krátce, 3body nevím jak, výkon zase o trochu horší než v minulém zápase, dívat se na to nejde, musíme věřit, že někdo z hora zasáhne. Co se hry týče, tak si troufám říct, že jsem momentálně nejhorší celek extraligy
Ales_36 Vidím 🙂 Ale údajně to je proto, že v Hradci mají Covid.
hroudek Vidíš to 11 střel proti 43 hostů a vyhrálo se. Mazi to zavřel, hokej z naší strany hrozný ale jsou 3 body a na ty se hraje a jsem za ně moc rád v této naší holomajzně.... na krásu se nevyhrává. Tak se zklidni. 😉
APW a kdy a kde to info bude i pro normální smrtelníky😀
APW Covid? Ta pohádka ještě neskončila? Tomu ještě někdo věří?
Tak už je to ofiko
Ačkoli se na tu naši hru moc,dívat nedá tak ale na úterý jsem se těšil 🙈😅...
Mira Nám to taky pomůže…
Pohled na tabulku je hezký 😃 Teď kdyby se v Bolce neupiskli, mohli jsme byt druzí, což je neuvěřitelný 😁
czesio to jako že nějaký vir byl vymyšlen a otázka jeho existence jako jednoho z 15tis. virů je otázka víry?
Hansen1 trapný jsi tu jen ty, pokud tu nejsi je na fóru klid, hned jak vylezes tak jeden hřeb za druhým.