No to mě poser.....
Kritik to ti nehraje do karet že 😁
Hrajeme skvěle.
Pešána si za chvíli pozve Dědek na kobereček 😅 ale dneska hrajeme skvěle zatím
mrkev tez si říkám, co to je za partyje v bílým
Btw. u obou gólů Galvas.
APW Dave77 má infarkt 🤣🤣🤣
APW To bylo otázkou času, než se chytí.
Zatím dobrý, hodně dobrý.
Ve všech aspektech jsme jasně lepší. Někteří tady by se fakt měli nad sebou zamyslet, jestli jim stojí za to nám fandit, když kritizují dávno před zápasem
Zatím skvělý, že to tak nejde pořád 😏
Avenged15 přesně tak, proč tak nehrajeme každý zápas.
No partyjo isto žech nima sum kumu spadua broda, to byli vjater jynum vydržeč. Ještě kovarčycy kdyby se uobudžili! PS: ze dva nadpisy DDReal by na tyn lod ješče včisli
Nechce se mi verit ze takhle hrajeme. Skvele napadani ktere pardubicim nevoni,rychle krasne zalozeni utoku. Zatim se mi to moc libi,kombinace strelba. Galvi 0+2 pecka. Flynn to je stihacka. Hlavne neprecenit a neusnout na vavrinech.
STRUM Bo chcum spač!
Paráda synci..... Jen tak dále.. 💪
První třetina výborná, ale o to bude složitějších zbylých 40 min. Hlavně nesmíme propadnout do naši pasivní hry a pokračovat v tom co jsme zatím předvedli
Kritik protože každý zápas je jiný...jak jednoduché
Já Třinec v tomto zápase nepoznávám, takhle jsem je viděl hrát pár minut se Spartou a třetinu s Olmikem. Dobrá práce. Super kluci, děláte nám radost.
Pewo je teprve 7 zápas...bude to lepší a lepší a ještě když se vrátí zranění nemám strach 💪 a Will je sněhulák
Peta ty asi koukáš na nas prvni zapas, co? Já třeba dnes poprve viděl opravdu Dobrou hru celého mužstva. A ten výkon oproti jiným zápasům je xxx krát lepší. Výkon je jiný, Ne zápas, ty s tím velkým P ve znaku. Co to vůbec znamená? P jak .... ?