3 body, výhra, je to pěkný večer 😅
Nechas je namlsat a pak je 15 sekund pred koncem posles totalnim KOckem domu.👑
Jsem rád, že ten borec co vsadil na neprohru Pardubic.. to projebal
Ještě pět minut budou na Oneplay stříkat z toho jak Dupky dotáhly. Prý “začali rubat” - kurva tam ani nevi co to je rubat,vzal bych zmrda dolů na dvě hodiny. Pošleme mu pozvánku,aby příště neříkal takové píčoviny?
87 nedohrál... podívejte se pořádně...byl to faul prvně ho někdo rozhodil háčkem a pak bez puku ho někdo dorazil...
Peta Prosimte,faul by to byl ve chvili kdy tam opravdu nastrci koleno na koleno. Tady slo jednoznacne videt ze Tourigny tam nemel zadnou intenzitu faulovat kolenem,jak rikam,Misa se nezpevnil a najel si sam. Zni to na nic ale nestastne pro nas.
Peta pri druhém gólu Pardubic tam byl na nej faul, zebra pustila a z protiútoku gól
Jinak paráda... karma zdarma... Sedlák je zmrd.... Hudáček klobouček 🎩 Díky hoši!!!
Simon predtim vysoka hul podle me
Simon ale před tím byl hák
I přes podporu zeber klauni prohráli.
Elmo Dnes jeste ok. Jindy to bývá horší. Treba neuznaný gól v Boleslavi. Tady se nebáli písknout trest pro Debilovice na konci
A jeste bych vyzdvihl Nedomleluv CISTY zakrok na jezusa #23. Uz dlouhou dobu si na nem brousil zuby a dneska dostal co proto,komentatori se z toho mohli samozrejme posrat a to bozatko sledovali aby se nahodou nezranilo…
Simon Krásně si ho vychutnal
Standis mame nejaky zaber?
Říkám kolegovi - Kurde 4:4, škoda, takovou haluz jak v Budejkach na konci uz dnes mít nebudeme … do 5 sekund dvojka pro Klauny. A gól. Zitra bude Hockey Clown brečet,připravte pytle s pískem,pádla,lodičky - bude potopa
Peta Tak to jsem nevidel. Myslel jsem ze myslis to koleno.
MaN dokonce
Simon nene tam nebylo určitě koleno...ale předtím ho někdo rozhodil a 87 nebyl zpevněný na souboj ... snad to bude ok...3 body hřejou
Ajeje,tady citim brek😬
Simon To sedí od člověka,co se u nás v hostujícím kotlu chová jak lobotom 😁
Simon vase bida - nase radost 🙂
Simon pust si sport.cz - tam je kvílenie ako pri stene nárekov ...
Tak snad bude Kovy Ok. To by bylo velké oslabení.
Tvl takový super zápas a já to dneska neviděl, jsem mohl číst jen onlajny, myslel jsem, že mě šlak trefí. Ale parádní výhra, kdo to čekal 🤗