kodwerk29 “Vysrali se na děkovačku”. Doslovná citace šéfa OM.
To zas byl výkon. Ještě že si růža o 2 přestávce pochcal hokejku.
Mira Daňo kroutil hlavou,když viděl ten transparent v kotli. Teď je třeba táhnout za jeden provaz.
APW Byla, viděl jsem
Standis Neskončila zvedaním hokejek? Zajímá mě, zda šli dělat rybičky pod kotel. Cestou do šaten tam byl údajně nějaký konflikt.
kodwerk29 rybičky nebyly a kolečko snad ani půlku neprejeli...
dablazek Kluci by si měli uvědomit jak hrají poslední zápasy!! Kotel pak dále normálně fandil.
Ales_36 Fandilo se pořád stejně . Budiček je třeba od Bratislavy je hra tragická . A ten pán na stridačce je tragédie největší. Druhý Kyhos .
Dnešní postřehy: Moták celý zápas založené ruce. Už na něho pár lidí pořvávalo ať aspoň ty ruce "rozváže". Zajímavé by bylo, kdyby se fanoušci postavili a založili ruce. Tak jak Kacetl nemá rád pozici čisté dvojky (kdysi to VV říkal), tak mi připadá na tom stejně Hudáček (ta apatie z něho přímo čiší).
Dneska bylo vidět, že hodně lidi přišlo na Jagra, skoro plný dum a atmosfera jak za 1500 lidi 😃 smutné, neni papír v ruce, tak nejde tleskat. Prckové z Tychy mi připomněli Biatlon, protože přrresně tyhle trumpety valio tam 😃
Avenged15 já si dnes opět připomněl, jak chaoticky se chová třinecký řidič a jak v pohodě řeší odjezd většího množství diváků ze sportovní události jinde (Havířov, Bratislava). Stále závidím, že to v Třinci nejde (škoda, že to klub neřeší, když už město to má u ...)
APW byl tam speaker (Kusnierz), mladý bubeník Tomáš Jantoš
dablazek Ok. Co ten Havran?
Rys-z-Ard měl jsi jít na setkání s trenéry a s odjezdem by nebyl problém 😃. Ale jo souhlasím, dnes to musela být radost při té návštěvě...
Rys-z-Ard mne vzdy fascinuje jak je to ucpané nahoru na Oldřichovice, to mi hlava nebere. Ja jedu dolů na Těšín.
APW už má od doktorů zelenou, snad stihne alespoň 4 utkání před PO...
Jinak klub se za dnešní chování hráčů omluvil. Tím bych to uzavřel.
APW Kde to vidíš?
Ales_36 Psal jsem si s TM. A padlo to i na tom setkání s fanoušky.
dablazek A co bylo tam řečeno něco zásadního?
Ales_36 na twitru něco napsal Niedoba, jinak jsme přátelský pokecali. O Havranovi, Adamu Kovářovi, do Bratislavy už jel team se 7 nakraplymi hráči ale oni hralu i přes nemoc (bo jednou za život)