Kajl dnes supr hokej...
Mazanec 🎩. Druhý zápas top výkon! Klidný, precizní, v důležitých momentech podržel. Přesně tohle potřebujeme od brankáře.
Fanda jojo...momentalnr vetsi forma nez kaca
Jinak jedina skoda ze mi dnes nevysel tiket ....vazne jsem cekal ze jim sypnem 🙂
Do prvního gólu super pak hlídání výsledku které tentokrát vyšlo ale 3 body jsou to je hlavní. Pozitivum je že se probírají Kovarcici, no ale aby toho nebylo moc tak zase na druhou stranu nám usla zase lajna Houdini, Flynn, Kura..
TomTom To že nedali gol? Jezdili tam jak namydlení..... dobře hráli. 👏
Hansen1 Ale potřebujeme od nich fíky a už proti Kladnu jim zvlhnul prach
Hansen1 těch 5 zelených véček mluví za vše... věřím, že jsme na dobré cestě...dnes nej výkon bez debat.
Peta dnes nej výkon bez debat.
v 1 tř. určitě.
Peta Jen v 1 třetině.
Dnes byl ten výkon lepší než v neděli. Bylo tam nasazení a dobré bruslení. Pořád je tam hodně věcí na kterých musíme pracovat, ale dnes za mě spokojenost.
Jinak dneska kolo chudé na góly... všechny zápasy už jsou bud konec nebo 3 třetiny a zatím padlo jen 11 gólů...to je snad rekord.
Růžovi ta 3. lajna sluší 🤷♂️ dneska zvýšená motivace/aktivita možná právě proto, že se trochu narovnaly role v týmu. A Mazi letos nejlepší forma za dobu co tu u nas je 🤔... I když jen jeden gól tak hokej slušný 💪
Mira Mazi mě překvapuje... chytá jak jako by to bylo PO. Fakt jsem nadšený z jeho formy. Borec 💪
Mira Mazi základní část a démon Kaca v PO. Musí si to rozdělit 😁
1 třetina surová, po vstrelenem gólů uz beton a přestali jsme bruslit, Mazi v bráně je pro mně zatim největší překvapení sezóny. 3 body super.
Kdyby zápasy měly dostávat pohádková jména, tak dnes jednoznačně: Jak Růža spoluhráče našel! V Draveckeho roli úplně v pohodě.
Teď už nam zbývá postavit ta poslední. Hrehorcak - Roman - Růžička Daňo - Hudáček - Kurovský Kovarcik - Kovarcik - Cienciala Flynn - Nestrasil - Sikora
Xicht91 snad ruza zustane ve treti, k nemu se posune kura a s hudym a danem zustane flynn
mrkev nejstarší lajna světa po ledě po nějakém oslabení už dneska litala, nemusíme mít i tu nejmenší. 🙂 Flynn k Hudymu nepasuje.
Xicht91 Nejrychlejší hráči u nás... To je právě to nejlepší. 😉
Gross prave do grossoval....rekl bych
Spaleny No Pešán taky nebude mít vánoce klidné s takovou... 😁
Spaleny teď jsem chtěl napsat... Ani Pešán nebude mít pod sebou klidnou židli...