Spaleny Možná. Ale nemyslím si, že by to bylo nějak hodně přes čáru.
folwa Ale to jo, to bylo celkem jasné, když ho oznámili na tribunách. Nicméně, že by si nějak vymínil zrovna 27 k těm dvěma ? To asi ne.
zifi takze , prečitaj si čo som napisal ešte raz a ak budeš niekoho podozrievať z nejakeho abuzu , tak ťa navrhnem na chlivek ...
Palo65
Palo65 Nepodezříval jsem někoho, ale přímo Tebe. A stojím si za tím. To co jsi napsal... si nemohl psát ve stavu čistého rozumu.
zifi A tady jsi kolego přestřelil, Palo 65 popisuje skutky a nikoho neuráží, mám zato, že váží každého psaného slova, ví moc dobře, co píše!!!!
Na zítra není v prodeji jediný lístek, jsem zvědavý jaká bude návštěva.
Ales_36 +/- vizualne bude 200-300 mist volných ale hlasit budou vyprodano
Ales_36 To je schválně, aby to nevykoupily Vítkovice, ne?
Problém je že spousta lidí to ani neumi uvolnit ty permice a to je škoda, kolik lidí by chtělo zajít a nemůžou
Marko Párkrát už jsem permici uvolňoval a ještě se mi nestalo, že by mi naskočili kredity za prodej 😁
Avenged15 já zatím neuvolňoval, maximálně jsem loni půjčil na jeden zápas fyzickou permici v rodině. Kredity ti v aplikaci nemají jak naskočit, protože žádné nedávají. Dávají se % slevy na další sezónu a to tam momentálně není vidět (nebylo ještě 13 domácích zápasů TELH) a myslím si, že ani po těch odchozených 13 zápasech se tam ty 2% za další odpípnutý zápas nebudou zobrazovat (aspoň loni jsem si toho nevšiml, což je myslím škoda, bylo by fajn kdyby se zobrazovaly) https://hcocelari.cz/uvolnovani
Avenged15 Protože ti kredity nenaskočí. Naskočí ti účast a procenta na slevu na další rok.
APW Netuším, ale podle toho kolik chodí lidi na Vitky v letošní sezoně tak budou rádi, když zaplní svůj sektor.
Ales_36 Neboj těch opic přijede určitě zase hodně 😃 to zas bude nervák vedle v sektoru 😅 Polak už trenuje hlasivky určitě
Elmo No ja to myslel spíš tak, že co jsem pustíl permici do prodeje, nikdy ji nikdo nekoupil, takže to nebude s tím nakupováním tak horký
Avenged15 je treba vychytat kdy ji clovek uvolnuje. Pokud to zvladnes v okamziku, kdy se zapas jevi jako vyprodany, mas vetsi sanci. Navic je taky treba vzit v potaz jake misto prodavas... prodat random misto na zimaku pro jednoho za 650 jde samozrejme hure nez prodat nejlevnejsi listek na stani za dve stovky...
Spaleny Právě proto bych žádnou permici bych do prodeje nedal, a vždy se postarám, aby někdo na ten hokej šel. Ale já mám na starost 6 ks, tak to není zas tak složité.
Ales_36 6 mist je dost.... ja jak nejsem mistni a nikoho v podstate v trinci neznam a nemam komu nabidnout.... tak kdyz vim ze nejdu na hokej tak to nabizim tady na foru. Prijde mi lepsi varianta ´´podporit komunitu´´ nez to vracet do prodeje. Hlavne ze se listek vyuzije.
A teď jak s Kometou? 😀
polda Tak ne no...
Paradni zacatek.👍
Jebat Vitky 🙂