Spaleny Hudáčkova hra dozadu a jeho obranné skills jsou jak z BAHL. Dnes už domrvil několik rozehrávek
El_Draque Ale Kury se toho obránce taky pěkně vysral.
El_Draque a proto Hudáčka moc nemusím.
No jako gol zaslouzeny. Nevim co to zas je maryja. Zacatek dobry ale ted jsme se posrali a na kolotoci.
APW měli dlouhé střídání při tom gólu... střídačka daleko...tam nás utavili...ale skvělý návrat do zápasu... teď přidat na 1:3 a beton ala Moták 😁 Nevím jestli mám jen já takový pocit,ale v letošní sezóně dokážeme to momentum většinou dát na naší stranu...loni tomu tak nebylo...i ten Růža se zvedne...Siki to oživil
Ale génius tleská je to dobré 😀
Tak hlavne Hudy a Flynn spolu jsou totalni nesmysl, oba hracickove, okamzite vymenit Flynna za Sikyho. Ten Oskar se mi posledni zapasy vubec nelibi, strasny solista a baletka, neustoji jediny souboj a furt cumi po rozhodcich.
mrfederer Flynn zatím těžké zklamání, vyšly mu tři zápasy a šlus...
Koleda, Koleda, hrůza.
TomTom Prosimte,borec tu ukazuje neco co dlouho nikdo,neskutecna hracicka skvele ruce a brusleni. A kdyz si nema s kym nahrát? Tak aspon ze to vezme na sebe a vymysli neco,co tam ma s nema delat kdyz jsou nekdy neschopni. Hodne mimo koment.
Zblaznili jste se chlapi s tim Flynnem? Kapke moc sava jste nakapali, ne?
Spaleny taky nechápu co všichni řeší kolem flynna… suverénně jeden z nejlepších naších hráčů
Zápas kde se krásně ukazuje jak starý, pomalý tým máme
To zas byla presilovka
Skoda no druha minuta,sance byla a ne mala. Kazdopadne urcite souhlasim s tim ze jde videt ze mame stary tym proti mladikum kteri jsou rychlejsi vsude. 0:1 je zatim prijatelne,furt to muzem jeste zvratit na svoji stranu a odvezt aspon nejake body.
Simon asi některé individua od něj čekala třineckého McDavida
Simon hrát si můžeš na pískovišti, potřebujeme aby vlnil síťky...
Gooool
Siki !!!!!!
Siki gól!
Sikii parada!!
Siki
Olza reka byyyyyystra