Kura super 💪 Růža na pána 🍻
ruza zaslouzene, zveda se kazdym zapasem .)
Kurde taka fajna výhra, jen škoda, že Mazi si zkazí procenta😁
obrana hoří jak howado!Hudáček tam čuměl jako na co teď?
dave77 ty hoříš jak špekáček...ty jsi vitamín na Opavu
dave77 synku, ty existuje na světě něco, co Ti udělá radost? Nezažil jsem ještě většího stynkoča.
dave77 Na tebe 🤣
zas nevíme která bije tak jak v dupkách.
Pohled na tabulku je moc pěkný 👌
Mazi chtěl zasunout Olmíku.... tohle vždycky dělal Hrubec. 😁
Mira jo to je hlavně pro zdejší pesimisty. 😉
Tip 2:5 skoro vyšel,ale hlavní jsou body!! Až na pár chvílek zápas pod kontrolou... Super kluci!!! 🍻❤️🤍
@dave77 kamo, radim ti dobre, zklidni. Jestli te doma sere stara, tak te uklidnim, ze mne taky 🤔 ale nemusis z toho obvinovat cely svet a nasirat vsechny kolem sebe. Vis, ze se te vzdycky zastavam, ale uz zacinas byt fakt protivny 🤪
Nechce se mi tomu verit ale pohled na tabulku fakt zatim supr
3 body luxus z Olmiku.
Dnes velmi koukatelné. Opravdu se mi to líbilo. A Růža se našel. Ukazoval přehled ve hře a několik velmi dobrých nahrávek. A hrál týmově
zifi tak mu jeste dat do lajny nekoho jineho misto Cinela a treba daji u gol, mozna dva 😂
zifi Ruža hrál dneska super.... Perfekní nahrávky. 👏
Vladneme,nerušit.🤫 Dneska parada,zbytecne chyby sice pri inkasovanych golech ale zaslouzene 3 body. Poradne spocnout synci a jedem dal!
Pohled na tabulku=radost sledovat, strašně důležité, že jsme získali tolik bodů a snad budeme v tomhle pokračovat 💪🤩
STRUM neotravuj!
Za mňa poďakovanie , tešim sa a prajem aby nam vyšla aj ďalšia časť ligy !!! DAN - GRATULKA K HATTRICKU !!! 🎩 !!!