Avenged15 tvl ani nemluv... ach jo 🙄
kodwerk29 Přehání to . Může je tam v Praze pokou.it .
Tak jsem myslel, jestli se to ve třetí nezlomí, ale prd.Přijde mi, že v poslední době někdy bojujeme spíš sami se sebou než soupeřem.
Bohužel zbytečné fauly a totální neduraz kolem obou branek nás stály zapas. Obě tyto věci jsou klíčové pro úspěch v Play off.
kodwerk29 Kuře už to dál po výsledek dnešního zápasu na fb . Tak uvidíme co uražlivky
Má cenu vůbec něco hodnotit? Nemá naše mizerie pokračuje dál.
Tabulka posledních 10 utkání 🤣😅😂. Může to někdo poslat vedení?
Gumitek a vedení to ví....
Kritik mezi 1 a druhou,třetí třetinou byl velký rozdíl, jaký? Myslíš že je to změna taktiky trenera?
Hansen1?
Hansen1 umíš číst? Dával jsem tabulku aktuální formy, tak co tu pleteš celkovou tabulku. Už se člověče prober, ty tu musíš každému odepisovat a plivat na každého! Totální magor.
Kritik Píšeš tady - Fraška jménem Motak pokračuje. - tak se ptám jestli Moták nějak změnil strategii. ??? Viděl jsi 1 třetinu a pak celý zápas?
Hansen1 ano viděl jsem celý zápas a stojím si za svým tvrzením hned jak oznámili že Motak bude trenérem Třince že to byl Velký omyl. P.S. pokud sleduješ zápasy tak víš že Motak behem zapasu nic nedela a má jen založené ruce.
Kritik Tak už tady nemáš co říct že ... tak tady nespamuj.. ☺
Kritik Včera, se při oddechovém času zapojoval, do zorganizování závěrečné taktiky.
Hansen1 ty jsi už fakt trapný. Jak ti míra řekl přestaň provokovat já už tě delší dobu ignoruji tak ignoruj i ty mě. Ty tvoje predikce co nevychází ani z 50% a tvé bláboly fakt nejde číst.
Kritik Víš co ty generále zdejšího fora udělej si anketu - Moták ano - Moták ne Jsem zvědav jsetli by sme byli na 4 místě bez Motáka..... Pošlete ho do prdele ale i za Varadi jsme byli ve stejné pi.i jak dneska. Třeba to není trenér jaký má být ale jsme na 4 místě a to není jen o trenérovi že? Vi kokoti dejte se dohromady. Můj názor. 😶
Amen
Hansen1 Ahoj ve slově Vy se píše tvrdé Y.
KCH Poprvé za celou sezónu. Snad má vedení rozum a další sezónu ho již zde neuvidíme. Nemá žádný respekt u hráčů, každý si hraje co chce. Včerejší zápas a fauly. Za p.Varadi by už Jeřábek seděl.
Já věřím, že ve středu vyhrajeme.
Ales_36 To já taky 😉😁