Tak třeba jeho vnučce chutnalo v KFC. Jinak je to fanda úplně v pohodě. A trocha toho špičkováním nikdy neuškodí. Mazanec měl v rozhovoru říct, že puk v síti viděl. Hribikovi by praskla žilka a nikdo by mazimu nedokázal, že kecá 😂
STRUM to je vpohodě. Ale Elmo je afektovany jak nejaka hystericka ženská 🤦♂️🤷♂️ on ty štynkry nechápe mám dojem.
Mira Stynkruju taky. Ale někdo asi může a někdo ne. A prostě v Plzni to je extrém v každém zápase ne jen proti nám.
Pěknej hokej a body asi v pořádku. Hokej je kontaktní sport a každej na to má jinej názor
Cheban A co ten puk? Byl v té síti nad brankou nebo ne? 😃 Podle toho kde se objevil, bych si tipl že jo.
MaN V pohodě.Jak píšeš všude se někdo najde
dablazek Fakt nevím.To se divím že se ptáš když ses na to koukal v tv.Tam muselo být hafo záběrů.Až na psaným onlajnu jsem se dozvěděl co řeší.
Nejhorší bylo že KFCéčko bylo dneska zavŕený.
Ten faul Kury fakt nechapu, ja spis nechapu jako co on mel delat vic kdyz vlastne do nej Plzenak najel. Vubec se nedivim a souhlasim s nim ze mu buchly nervy. Ale tak karma jim to dneska vsechno vratila. Ruza zapas co zapas lepsi. A Koch za me momentalne nejlepsi bek.
Simon Antos to rekl jasne v tv, zadny faul
Cheban Ja bych rekl ze ta vyzva byla zbytecna, zaber by nasel jen fakt koumak. Tohle zadupali sudi a meli to piskat ve hre, jeste kdyz Mazi zvedal ruku. A ikdyz me to sere tak s tim nikdo nic neudela, nemas zaber tak plati to co je pisknute ve hre.🤷♂️
Cheban No právě že na kamerách v tv to nebylo průkazně zabráno. Já jen, že jestli si neseděl někde poblíž a viděl to na vlastní 🥸.
mrfederer Jj, i Hubacek a Zamazal rekli ze se vzteka opravnene. Hribik je na veto, zku*vysyn.
Simon Výzva byla zbytečná.... Ale lávka má na to pár sekund tu výzvu vzít.A tuto bylo velikánský riziko v tak vzácný situaci jzetý vám nevyšlo
Simon A na té lavičce pod střechou to zjistíš během těch 5s jak, že to zrovna v TV nejde vidět?
Simon Zamazal s Hubáčkom niečo našli , ale oni z principu nemóžu pretlačať svoj nazor lebo ...
dablazek Já byl na druhý straně pod naším kotlem.A v reálu tě napadne že řeší ofsajd,postavení v brankovišti,atd.Ale tuto?
Elmo ty neznáš míru. Tvoje štynkry vůči Chebanovi jsou téměř vždy takové, že se tomu nesměje nidko. Jsou trapně afektovane.
Pánové,to že se tady štengrujeme je v poho. Když to nesklouzne do urážek a nadávek tak s tím nemám nejmenší problém.A jak se fandí v Plzni?V Plzni se fandí fantasticky a nikdy bych neměnil. Taky si zanadávám a považuji to jako dobrej ventil Jinak,nechápu jak někdo múže "nadávat"kritizovat Růžičku
Dan predviedol unikatny čistý bodyček , aky sa dnes už tak casto nevidí..Mal tú hokejku roztrieskat Hribikovi na chrbte ... Dufam že to nebude minus 1 zápas , aj keď p.Ujčik je nevyspytatelný ... Mazi zasa čaroval , za mňa poklona !!!