Kuraaaa a Hudy asi dalsi Acko?
Simon Jj
Hattrick!
Hudyy kurvaaa.
Povolis,pritahnes. Na livesportu jeste chybi Acko u 4 golu pro Hudyho. Uz by mohl byt 3.
Simon Furt ho nezapsali🤔
Růža je král 🙂
Ruzaaa neskutecne a jeste presilovka!
Pro diváky pěkný zápas 🙂
Ruza se dostava do formy?😆
domin sice gol,ale taky 3x namazal a když hraje s Oskarem tak mu schválně dává špeky.
Kritik Ty si fakt klaun. Urcite bude delat na bzduru Oskimu. Uzivej prosimte hezky hokej ktery bavi kazdeho dneska a prestan psat take gupoty.
Kritik jako vedení skvělé, jen jedna drobná výtka - poslední dvě přesilovky od nás dost "profesorsky" odehrané - spoustu ztrát puku a přečíslení Budějek
Sice dali dva slepene goly ale nasi to maji plne pod kontrolou dneska
Ale musim uznat ze se mi libi jak to Budejky nezabalily, v oslabeni byli rychli jak cyp a meli jsme s tim problem extremne. Furt se snazi napadat a neco vytvorit a to se mi na nich libi. Cihakuv vyraz na stridacce mi dela usmev na tvari.
Teď by to chtělo ještě zminimalizovat Maziho ztráty v úspěšnosti zákroků😁
domin To je fuk. Bude ho mít. Třeba na onlajnech je od začátku.
Ach jo škodaaa gólu😁 Mazi už skoro dorovnal svůj průměr
No škoda že druhý gól nebyl připsán Oskarovi, dal jsem všechny 3 a mohlo být na kapra 😅
Kto nebol včera vo WA a naživo nezažil fantastickú atmosféru zápasu môže lutovať, bol to zápas , v ktorom hráči strhli publikum do varu a my sme to veĺmi ochotne našim na ĺad vracali ...
Palo65 No bylo to lepší než minule ale stále plno lidí v kotli je lenivé aspoň tleskat. Hlavně že mají milion selfie, posty na všech sockách ale pak se tě zeptá jestli je Vožuch zraněný Bo nehraje.
Palo65 1 a 2 třetina, naprostý souhlas. Ale 3 třetina to uz byla jedna velika nude, naší jen dohravali.