polda souhlas.... tak at udelaji z dravce hrajiciho asistenta nebo neco...
... jako ja nechci at to vyzni ze jsem proti nemu nejak zaujaty... ikdyz je ravda ze jsem ho zpocatku nikdy jako hrace moc nemusel... a vrchol pak byl kdyz ho sušilo na srazu slovenske repre. Nicmene od te eskapady mi prislo ze sel do sebe a neskutecne se i hokejove zvedl... jeho gol v semi proti plzni kdy ujel po pravem kridle si taky budu pamatovat dlouho....
jenze nic z toho uz tam neni.... a pokud ma byt jeho hlavni prinos bojovnost... tak to sorry, ale to by snad mel byt zaklad kazdeho jednoho hrace na place
vcera to bylo az tristni... borec nevystreli, nenahraje, kdyz muze jit do uniku tak zakopne... a az komicke jsou ty jeho starty... kdy vypada jak kdyby zhavil tryskovy motor rusky mig, ale pritom po trech krocich stoji vlastne porad na miste
misto nej proste musi v te ctvrte lajne hrat kubiesa. nerekl bych pul slova kdyby ta lajna byla nejak nezkusena... ale vzdyt hreho s romanem maji oba pet titulu, byli na lede u tech nejdulezitejsich momentu play off vcetne dokonani otoceni serie se spartou