Tak jsem zvědavý jak složíme zítra sestavu. Kdo dostane černého Petra? Jen doufám, že to nebude nějaký paskvil abychom v sestavě udrželi Vránu a Dravce.
Tak na Flynaka jsem zvědavý 🫣
dablazek No je utopený ve 4 lajně 🙄
No verim ze Oski se posune do lajny se Sikim. Ikdyž je zase pravda že Činel se za posledni dobu celkem zvedl.
Přesun Flyna do 4 lajn jsem nečekal. Vrána logicky mimo sestavu.
To je blbost
Roztrháme náš nejnebezpečnější útok a odsere to Flynn, protože je tady nový a Motovidlo nemá koule jebnou do 4 lajny Růžu, který je totální marný a při hře 5 na 5 má 1 bod.
Tak Daňa do 2. jsem trefil, akorát jsem čekal, že Flynn půjde do 3. misto Činela.
No nelámejme nad tím hůl..... Třeba rozhodne 4 lajna dneska. 😉navíc je Kladno dost v marodce...
Tak Flynn hrál v posledních zápasech celkem kulové, dokonce si myslím, že bude alternovat s d#22. Ale s Hrehorčákem a Romanem mu to taky může sedět, všichni jsou dobře bruslící a jsou schopní přehrávat nadno a vytvářet si šance. A snad i něco proměnit, když Hrehorčák je docela dřevák 😉
Však Flynn bude dál hrát přesilovku, icetime bude mít v pohodě. Takže klid.
APW To si nejsem jistý, Daňo bude nejspíš taky na pp, takže koho z ní vyhodí, když ne Flynna? 1.pp Růža, Nesty, Kuro, Daňo, Galvas. 2.pp Kovíci, Hudy, Činel, Adámek
Jenže Flynn se bude pravděpodobně střídat s Dravcem. S takovu může Flynn na repre zapomenout. A myslím, že ho tady neudržíme
polda O Kovika podle mě
4 ta lajna motorových myší, to může fungovst
Elmo Jo ale Flyna je tam škoda. ☹
Hansen1 Za chvíli pojede Siki na dvacky tak to zas bude jinak. Uvidíme. Trenérům věřím že ví co dělají. Ikdyž bych osobně prohodil Ruzu s Oskim
Elmo Tu důvěru v trenéry ti závidím
Hreho sel ted jako za co? 🙄
Reprak tez na to cumim kde viděl držení. Takovych zákroku je v kazdem,zapase 100
Tohle je drzeni? Tybido vsak takych zakroku je X v zapasech. 🤣🤣