STRUM A ty piš česky prosím. A napíšu to tvoje PYTY.
Hansen1 vzpamatuj se už, debile
Co to tam kua Kurovský teď vymýšlel. Synci tam odmakají 1:30 ve 3 a on to takto zazdí🙈
STRUM uz jsem si nalil bo to fakt nejde číst. Ten je 27 zaslepeny. To je jeho ikona, a u mně nikdy nebude legenda klubu, ne za body ale za to co o něm vím a co za ty roky vidím, jak se chove ke spoluhracum. Amen téma 27.
STRUM ser na něho, je to rok co rok stejné, az pouraží všechny tak mu potom chlivek svedči a je tu klid.
STRUM tak už se tady muže nadávat? Super a mužu všem nebo jenom odpovidat?
Sory ale s takyma golama a chybama se bezte vysrat. Kladno jezdi jak cyp a my jsme jak sneci. Jeste kdyz delame take chyby a neporadime zalozit utok. Hodne slaby.
To je hnus..
Sorry ale Mazi dneska nepodrzel vůbec 🤷♂️
Mira Je čas na Kacu
Mira VV je střídal s formou i bez formy. Tak by to mělo být. Nemůže mít golman super formu furt. Tak neutočte pls.
Kritik Straňas by ti taky asi řekl 😁
Elmo stranas hovoril do kamery, mimo kameru asi jinak.
Obrana hoří jak papír
Pro Hansena : obrona gore jak papjur, ty mundroku
My jsme už to vzdali?
Zkojek taky mi to tak přijde..
Kritik taki bambelok mě nerozhodí 😃
Kritik Běžte už do prdele s těmi hádkami a týká se Vás to všech. Tady se má řešit aktuální zápas.
Ale kolik těch precisleni uz dneska bylo??? Tvl to není normální. Jako me se ten hokej dneska vůbec nelíbí z naší strany. Jsou jak po kalbe. Pomale rozhodovani a starty na puk. Celkově málo bruslení....
Mira 6-7 jich bylo určitě
Mira Bylo jich fest. Celkove prijde mi ze Kladno je rychlejsi,nasazeni o tom ani nemluvim. My jsme jak na zacatku sezony, tesil jsem se na hokej po dlouhe dobe a zas akorat mam nervy z toho,jako tam dneska neni fakt nic az na ty goly co se postestily. Jak je mozne ze s takou obranou co mame si tam s nama robi co chcou?
Prostě nás pan 27 tou svou hrubkou z Hradcem poslal do minulé sezóny, a to po všech stránkách, herně, hnus na který se nedá dívat, nebruslime, a i výsledkově . Prohrát s Kladnem? Ostuda...