„Jestli si někdo myslí, že hráčům je úplně jedno, v jaké formaci nastupují, tak to potěš péro.“
Dneska výhra brn3:4tri
Dnes Káca nastartuje pravidelné bodové přínosy.
https://x.com/hcocelaricz/status/1990006290501005556?s=46 Ondra na pár týdnů out
Ales_36 tak jsem zvědav, kdo bude dneska místo něho v 1 lajně
Palmis23 Za mě to nechají tak jak dohrávali takže Flynn v 1 a Dravec ve 4.
Palmis23 To není těžké odhadnout. Flynn do 1., Dravec zpět do 4. a Havran jako 13. útočník.
APW odhadnout to možná těžké není ale realita trochu jiná 🙂
Na druhou stranu, kdy jindy tam dát Kubiesu, než když vedeme s náskokem tabulku. Bohužel, u nás asi nemožné.
LoPa ono před MS juniorů bude pro něj mnohem lepší když bude bodovat ve Frýdku, než když v Třinci zahraje 5 minut za zápas s Ruzou nebo Vránou...
dnes 2:3
Sestavy za me dobre. Jsem zvedavy na Kacu dneska a jak prospělo Brnu to “volno”. Ja doufam ze vyuzijem toho ze jsme aspon rozehrani z patku. Dneska nas ta vyhra muze posunout v hlavach hodne nahoru tak snad to synci daji.👍
Vrána,Dravecky, ten Moták tu změnu prostě neudělá a neudělá. Je to prostě milovník starých hokejek už i za dob Olmiku.
Majo 🙃
Majo bomber
To asi neuznají
To nebude platit uz ted to vidim.🙃
Ja nevim teda ale me neprislo ze by byl v brankovisti hele.
v extralize nechceme góly. Kontakt ze Stezskou byl mimo brankoviště. Za mě všechny podobné situace by měly být uznány jako gól.
Z toho záběru, který byl k dispozici se mi zdálo, že tu hokejku mu vyrazil až mimo brankoviště a to ještě kvůli tomu, že ho Stezka vytlačoval, ale ... No, raději nic 🙂