teď tam dej pyty Růžu
Vzdyt si to posunul sam proc neni vhazovani u nich?
naši jsou úplně mimo mísu
hmm Hudy už je vyprovokovaný... to není dobré...
Hudy proc? My muzem srovnat a uplne zbytecne. Fakt take chujoviny furt musi robit.
Absolutně to nedáváme.. Hudáček 😀
aby ho nas expert na stridacce jeste neposadil a nedal misto nej dravce jak to ma ve zvyku
domin JJ taky mám obavu, že náš expert bude bránit nepřiznivý stav
Sudí od začátku vaří neskutečný guláš...jsme v přesilovce máme pásmo... Stezka posune bránu a buly ve středním pásmu...
Peta Se nechali ovlivnit tim ze Flynn si vubec dovolil jeste vystrelit pred odpiskanim a Brnaci se na nej rozjeli. Nepochopis fakt.
Majo si zacina vice verit to se mi libi
domin Majovi jsem po mistrovské sezóně ŕíkal aby víc stŕílel, že má dobrou střelu.😀
Poslednich 10 minut tak bych rekl ze nehrajem spatne jen chybi ta koncovka no. Ale je to pekny hokej nahoru a dolu,jen fakt az uz neco zrobi s tou obranou bo to neni mozne jak jsme byli nejlepsi v defenzive tak to je horsi a horsi.
Zajimalo by me proc nehraje koch
domin Posledni zapasy pomalu nas nejlepsi obrance a on ho necha sedet. Jestli v tom neni zraneni tak je Motak fak trapny.
domin bo, moc mladý!
dablazek Vidím že dneska má největší chuť zasunout..... třeba to vsadit. 😉kurz 8
dablazek Si mu asi domluvil dost jak poslouchám a vidím... 😉
nevím, vepředu prostě chybí drajv, tah do brány, nějaký nápad, k tomu katastrofální obrana... no nedaří se
TomTom třeba tam dělat vítr, ale nevím jestli na to jsou někteří naší playeři vhodní 😀
dablazek jak jsem psal nemáme borce před branku, tam by měl Petrovka zalovit
dablazek jako vrana,dravecky a ruza tam delaji tak maximalně průvan
TomTom čekáme na Voženílka nebo Kanaďana 😁🍻