Jsme zase dneska nejaci malatni 🙄
Hakovani ktere svet nevidel…
Dobre sel dravecky stridat
Ta naše hra i přesilovky jsou dobrý trapas. My jsme dopředu úplně bezzubí a vzadu až na Maziho hoříme. Je to hnus
Odevzdaný puk a jeb gól... Neskutečné...
v té obraně je strašný chaos
Prostě jsme najeli na minulou sezónu, úplný otřes co tam převádíme...
Presilovky nic, Oslabeni mame furt nejlepsi a tedka to vypadalo jak by jsme se na to uplne vysrali a dali na zdar buh.
Růžička teď místo pohnout prdeli z pásma, tak udělá ofsajd...
Tvl dyt ty Vitky kdyz na to koukas nehrajou nic moc a my s nima teceme 1:2. Ja nechapu kam se podela ta nase jednoduchost a hlavne perfektni obrana. To je zapas co zapas horsi. Jsme pomalejsi a do utoku tam nevidim nic. Jen nahodime a jako beje.
Simon V začátku sezony jsme měli v mnoha zápasech štěstí, a někdy nám tam spadla všechno na co jsme sahli a teď to stesticko prostě chybi.
To jako chceme prohrát i v Pitkach?
Hrajeme hovno od té jejich tymové halloweenské party😀 to se tam něco stalo nebo co?
Palmis23 Daňo na oplatku cyknul Hudackulu 😃
dneska je to uz v prdeli
czesio Tohle uz nekolik zapasu neni o stesticku. Kdyz jsme vyhravali videl jsem obranu ktera fungovala a nedelala take hrubky. Zalozeni a prechody do utoku byly skvele jednoduche. Ja se ted bavim o projevu hry a ne o vysledku.
Simon zas tak markatni rozdil to neni, uz od zacatku sezony se mi ta hra nelibila ale vyhravali jsme, jinak to je stejne jak loni
My to hrajeme nazdařbůh. Mám puk, tak jej jebnu někam dopředu a tam ať si to někdo dojede. Žádný brejk, žádná sólo akce, nebezpečná střela…. Nic. A buly neumí vyhrát snad nikdo
El_Draque No shrnul si zatim prubeh celeho zapasu naprosto presne.
Činel co přihrávka to chujovo... Kua to je na savo
STRUM stejně jak loni, ten se tu vůbec neměl brát