Absolutně nechápu složení naší druhé přesilovky Růža, Nesty, Daňo, Kurovský a bek. Tam není nikdo kdo by tu přesilovku měl dirigovat a přes koho by měla jít rozehrávka. Jediná možnost je ten bek.
Odmítli to i komentovat dneska?
Kovík hluboko za očekáváním... ach jo...
to je tragedie
Oczy szczypiom z toho... Mi neříkejte, že zapomněli hrát hokej.
Na našich asi leží deka, zatím je to bída. Chce to mnohem více pohybu a důrazu.
Přišel jsem o neco? Kduž tu čtu tak asi o nic, podle všeho naše top hra pokračuje.
Presne jak jsem cekal,tragicka pp a 2 zbytecne vylouceni…🫠
Jestli se hráči nechytnou za čumák, tak to zase bude pokračování komedie. 5min přesilovka bez střely, útok opět bezzubý a marný Litvínov si je tam zase vodí jak žáčky
Obě ty oslabení strašně pasivní. O přesilovce ani nemluvit.
Litvínovská hra nám dlouhodobě svědčí. Máme ještě skoro 50 minut na zlepšení. Růžičku bych asi posadil, ta už uvadla, tak nemá cenu ji zalevat.
Nic no, jsem v terénu v restauraci a koukám se na mobilu jak kokot. Vypínám to. Nemám na to nervy už. 🫣
Chtělo by to další vlastňák. Tomek není špičkový gólman. Hlavně střelba a pořádně clonit
Talže si to shrňme... obrana není schopná bez ztráty puku vyjet z obranného pásma a když už se konečně dostaneme do útočného pásma tak hned střílime od modré a hned ztratíme puk i pásmo 🙂
Ta hra má všechno to co loni, takže nemá vůbec nic😀
My jsme snad jediný tým v ELH, který dostává přesilovky za trest. Protože v nich trávíme více času v našem obranném pásmu a se zákazem střílet na soupeřovu bránu.
To byla přesilovka na zeigani, my ani útok pomalu nezaložíme 🙈
Už chápu tu hlášku jednoho fandy: "Kaj zas jedžeš do zadku, kurva nimaš kokot, abyš nevědžou, že jyny v přodku doš gól".
Šílené. Tam není zatím nic z naší strany. Hrajou jak by byli po chlastu.
Tyvole tym jako jsme my jsme meli dlouhe roky nejlepsi presilovky a kazdy byl posrany proti nam udelat faul aby nemusel hrat oslabeni. Ted to vypada ze delaji fauly aby meli sanci na gola