Jsem zvedav co se dneska jeste stane 😀
APW Hele todle byl zase Mazi z loňské sezony, kdy většinu puku vyrážel. Teď tomu dal korunu. Ale souhlasím, že naše hra je strašně nedůrazná kolem obou branek
Jak se nedaří tak nadávat a vyhazovat hráče umí každý. Ale ty blitky tady číst...
rtio tak se dívej na ten hokej ty chytroku.
rtio Dalsi pan co moralizuje. Ty si za tyhle vykony poteseny a libi se ti to ze? 🙂
rtio napiš něco pozitivního k tomu utkání, děkuji
rtio Když se daří tak se chválí, když hrajou na hovno tak se kritizuje.
STRUM ty si fanoušek jak víno 😁
Hrůza, děsný zápas z naší strany, tragédie , v tabulce se propadneme na 6. místo 🥲
To je tragédie - oči bolí,srdce pláče.
STRUM nenapíšu nic, ale vyhazováním všech a nadáváním nic nikdo ještě nevyřešil.
Ano, souhlas Mazanec nemá již formu, ale ta naše předvedená hra je fakt těžká bída. Jestli takto budeme hrát i nadále, tak za chvilku jsme v klidu kolem 8. Místa. Na každého padne krize. Hradec se z ní dostal parádně, tak snad je budeme následovat.
Ales_36 jak se daří tak pochválí málokdo ale jak se nedaří tak je tu milión příspěvků. I když se daří tak jak sedím v háčku na hokeji, tak co vyblijou dědové co sedí kolem tak to je už na chocholouška.
Tak to jsem zvedavy ted. 😆
Punčbudka v Bystřici otevřená a Mazi nějaký děravý...
To uz je krec asi nebo nevim, co jeste vic potrebujou?
Co na to rict 🤢🤮🤮
Co na to poví chytrok sluneční rtio?
Tragikomedie dokonana dotažená do naprosté dokonalosti.
Jestli po tomto bude ještě Moták trenér, tak jsme odepsali další sezónu...
Litvajz si nas ted vychutnal. Nedas dostanes. A muzem byt pro smich cele lize…
Co tam ten Kundrc chtěl udělat na té modré, to asi neví ani on, ale to celou sezónu.
Co se vrátil Daňo jde to úplně do prdele… tak mi to přijde