Tez vam to dneska tak blbne na foru? Tu mam furt kolecko a pak mi hodi prispevek 2x, tak sorry za to
mrfederer jo taky mi to bobne, nejsi sam😁
Růža si připustil chybu v 1. třetině v rozhovoru na čt 2. Kéž by si připustil že má táhnout úplně
Jste tu Míroví zavařili fórum 😁
Simon nemám růžové brýle. Vím že to není ideální ale nebudu tu kydat takové sračky jako někteří.
rtio a ty evidentně zaslepený 🙂
mrfederer Tak stejně i kdyby jej odvolali, tak Augusta sem nepůjde a jiný dobrý trenér na trhu volný není. Leda že by tohle fórum vždy vyslalo svého zástupce 😃
El_Draque Augusta už prý je domluvený ale nevím kde a s kým
Ales_36 jak se daří tak pochválí málokdo ale jak se nedaří tak je tu milión příspěvků. I když se daří tak jak sedím v háčku na hokeji, tak co vyblijou dědové co sedí kolem tak to je už na chocholouška.
rtio sleduješ správný zápas?
Kdybychom prohráli po ubojovanem a statečném výkonu, tak to mnoho fans pochopí, jenže naše hra není dobrá, děláme hloupé chyby a nežereme led, takže se nikdo nemůže divit, že se mám to nelíbí. Prohrej, ale bojuj.
Lurtzmaster Řekl bych že Sparta.
hroudek Co mám říkat já, mně sluníčkáři miluji ještě více.
STRUM nenapíšu nic, ale vyhazováním všech a nadáváním nic nikdo ještě nevyřešil.
rtio já poslal Mazanca na hostování do Čadce, toť vše. Tak se dívej na správný zápas, a pochopíš to
Lurtzmaster sleduji, ale musím týmu co fandím nadávat a všechny vyhazovat abych byl "ten správný" ?
Je to tu ještě hokejové fórum, nebo se už teď budou jenom poměřovat pindiky?
Zkojek Ne tady se moralizuje a rika se jak to bude v pohode vis. Zrovna ty si ten co mi pomalu minusuje/minusoval moje prispevky. 🙂 Mozna se ti to nelibi ale tohle je realita,nevim jestli sledujes vykony nasich ale k pochvale a podpore to ma za me daleko, takhle nebojuje a nehraje nas trinec ktery znam a necha tam vsechno i pres krev.
V pondělí nastoupí nový trenér Dave 77 a ve funkci nahradí i Peterka, aby měl konečně ty řízky v týmu.
No dostáváme prostě strašně moc gólů. Začal bych zase od obrany 🤷♂️
Mira to už říkají několik zápasů a skutek utek😁
rtio a kdo tu všechny vyhazuje? Já bych vyhodil tak 5-6 hráčů trochu to provětral a okyslicil. Nje to prostě nutnost. Není tady jediný fanda co by vyhazoval všechny.
STRUM nejlepšího gólmana extraligy který má teď holt pár zápasů horších. Bych tam poslal tebe fandit 😁
Simon i v tom studiu dneska říkali, že narozdíl od Litvínova u nás nemusí plašit, ze se nic neděje přece😂 to jsem čuměl, co to melou