Sudi se chteji podivat asi na jeste vetsi nasi dehonestaci. Kurovsky byl sam proti 4 a dostane na vic 2 za hrubost. Maras celkem
Spaleny souhlas, presne toto nikdy nepochopim, to same s Varama
mrfederer Vary půl bídy... Ale ta Popelka je mi těžce proti srsti
Byrtus nasazený na posledních 10 minut... ten tam měl být od začátku
Tak co kurva, pobije se aspon nekdo pri sesti porazkach v rade? Nebo to maji uplne v u pice?
Kundratek patří mezi moje nejoblíbenější hráče, ale poslední dobou je total v lese, s tím musím souhlasit
Palmis23 to určitě ne, ale jenom říkam jestli to není jeden z faktorů
Koch zeber aspon ty a bez dat tomu hlavovi nebo barankovi pres pysk. Az se aspon kapku zvednem.
Mlady Byrtus na me pusobi daleko lip nez treba Marincin nebo Kundrc.
Jedine pozitivum za me Byrtus
Byrtus si za 5 minut vytvořil víc šancí než celý manšaft za posledních 6 zápasů
Každopádně ale hoši Moták fakt ven. Ten chlap je jak indický inženýr. Umí kopirovat nebo udržovat, ale nic nevymysli 🤷♂️😅
Mira však dneska jsme je přestříleli tak bude spokojený. To že by ty jejich šance chytil i slepec to už nikoho nezajímá😀
Mira vcera vylo pozde..
Palmis23 ne fakt. On tomu týmu nic nedal a bic nedá. Kluci když jsou dole tak on je absolutně bezradný 🤷♂️
Uz vidim ten rozhovor,”Nedarilo se nam vstřelit goly ale soupeře jsme prestrileli, na tom je treba stavet do pristich zapasu” hlavni trener Zdenek Motak.🙂
Simon on to fakt řekne. Jsem si jist 😀
Simon a hlava je sviňa😂
Mazi jel bomby jak cyp, pak se vykrystalizovala soupiska na olympiádu a vysral se na to jak na placaty kamen 😃
A nejvíc mě sere jak se nám nedaří a záběr na Zdendu a jeho založené ruce boha jeho, to mě vždycky tak vytočí. Trošku života a hecovani by nevadilo.
Tohle nic jo? Kurymu se tady absolutne nedivim. Ja byt na jeho miste tak takemu mlademu zjebovi primrdam ze nevstane z ledu.
Simon akorat nechápu proč se fakt nepobijou, Kundrc tam přijede a udělá jen to, ze to je na vyloučeni ale pak toho nechá